EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Torredembarra obre una oficina d'atenció al consumidor

Atendrà cada dimecres, en horari de matí
Els clients que facin les seves compres a Torredembarra tindran ara el nou servei de l'oficina d'atenció al consumidor. | Turisme Torredembarra.

 

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum, posarà en marxa el servei municipal d’atenció al consumidor a partir del pròxim dimecres, dia 8 de maig, segons ha anunciat aquest dijous l'Ajuntament de la Torre.

 

El servei d'atenció al consumidor, obert cada dimecres al matí

L’atenció que es donarà en aquesta oficina serà directa i gratuïta i es prestarà a la mateixa seu de l'Ajuntament torrenc, al Castell dels Icart. El seu horari d'atenció al públic serà tots els dimecres, de dos quarts de deu del matí a dues del migdia, però també es dona la possibilitat de sol·licitar cita prèvia al telèfon 977 25 17 36.

 

Amb la posada en marxa de l'oficina d'atenció al consumidor, el regidor de Comerç, Indústria i Activitats, el republicà Josep Maria Guasch, ha explicat que amb aquest nou servei es vol «informar i assessorar la ciutadania sobre qualsevol qüestió o problemàtica en el seu àmbit de consumidors i consumidores».

 

CatConsum, la plataforma que connecta serveis i consumidors locals

També en l'àmbit del consum, fa només algunes setmanes es va presentar CatConsum, una plataforma que uneix consumidors i empreses amb seu social a Catalunya. La iniciativa neix arran del trasllat de seus socials que algunes grans empreses van fer durant el 2018 a causa del context sociopolític i apunten que cal fomentar el consum responsable i de proximitat perquè «les decisions individuals tenen una incidència general».

 

Aquesta nova plataforma, impulsada per un grup d'empresaris de petita i mitjana empresa, busca posar en contacte els usuaris i els proveïdors de béns bàsics com la llum, el gas o la banca, totes elles amb seu social a Catalunya. Així, amb aquesta iniciativa es vol «acompanyar» tots els usuaris i petits comerços que volen optar per empreses de proximitat. En aquest sentit, l'equip impulsor destaca que encara que el 2018 moltes de les grans companyies distribuïdores van traslladar la seu social fora de Catalunya, un 80% d'empreses van decidir mantenir-s'hi.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris