Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un detingut en una operació antidroga de la Guàrdia Civil a Torredembarra

La policia ha escorcollat un domicili de l'avinguda Lluís Companys
Operació antidroga de la Guàrdia Civil en un domicili de Torredembarra | Gerard Recasens

 

Aquest divendres, 21 de setembre, s'ha produït un escorcoll policial en el marc d'una operació antidroga que ha tingut lloc a Torredembarra. Una patrulla de la Policia Local torrenca i dues unitats de la Guàrdia Civil han irromput, poc després de les quatre de la tarda, en un habitatge situat al segon pis de l'avinguda del President Companys, número 5, en un dels carrers propers al CAP de Torredembarra. Fins al lloc dels fets també hi han acudit dos operaris de la companyia elèctrica. 

 

Un detingut en una operació antidroga a Torredembarra

Com a resultat d'aquesta operació de la Guàrdia Civil, que ha comptat amb el suport d'una unitat de la Policia Local de Torredembarra, una persona —el propietari de l'habitatge que ha estat escorcollat— ha resultat detinguda. Segons ha informat la Guàrdia Civil, en aquesta operació s'haurien descobert diverses plantes de marihuana a l'interior de l'habitatge.

 

L'operació per acabar amb aquesta plantació s'hauria iniciat fa mesos, quan les autoritats policials van començar a sospitar que, en aquest pis, s'hi realitzava cultiu 'indoor' de marihuana. Un elevat consum d'electricitat va ser un dels principals elements en què es basaven els agents. Malgrat un seguiment exhaustiu en els darrers dies, fins aquest divendres al migdia, la policia no va tenir l'ordre judicial per entrar en aquest pis.

 

Unes dues hores d'escorcoll en un pis de Torredembarra

Cap a un quart de sis de la tarda d'aquest divendres, aproximadament, la patrulla de Policia Local de Torredembarra va abandonar l'escorcoll, que va acabar definitivament una estona més tard. La versió de la Guàrdia Civil assegura que s'haurien decomissat unes 350 plantes de marihuana, tot i que altres fonts apunten que la troballa hauria estat notablement menor.

 

La irrupció dels vehicles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Torredembarra van generar molta expectació en aquest bloc de pisos i entre el seu veïnat, en un edifici situat en un carrer sense sortida i envoltat de descampats i, per tant, prou aïllat com perquè el rebombori passés desapercebut més enllà del bloc en qüestió.

 

Operació antidroga de la Guàrdia Civil en un domicili de Torredembarra | Gerard Recasens

 

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat la Policia Local de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris