Torredembarra obre un nou parc per a gossos, ara a tocar del passeig marítim

És el tercer espai d'aquestes característiques que s'obre al municipi
El nou parc per a gossos es troba al carrer del Viló. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Bona notícia per als propietaris d'animals de companyia de Torredembarra. La vila ja compta, des d'aquesta mateixa setmana, amb la tercera zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia, que es troba ubicada al carrer de Viló, en un espai de 350 metres quadrats que queda a tocar del barri marítim de Baix a Mar i del passeig marítim de la localitat.

 

Davant del bon funcionament i de la bona acceptació de les dues primeres àrees per a mascotes, les regidories de Via Pública i Manteniment i de Sostenibilitat van decidir, ja en l’anterior mandat, realitzar aquest projecte i estendre, així, aquest servei en més àrees del municipi.

 

El pressupost per obrir aquest nou parc per a gossos a Torredembarra ha estat de 8.500 euros. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Com és aquest nou parc per a gossos que s'acaba d'obrir a Torredembarra?

La nova zona d’esbarjo per a gossos compta amb una tanca perimetral i de tancament. A més, també s’hi han instal·lat diversos bancs, una font per a gossos i diversos elements perquè els gossos puguin posar en pràctica la seva agilitat.

 

En aquests moments, doncs, Torredembarra compta amb tres zones d’esbarjo d’aquestes característiques: la primera va ser una iniciativa l’any 2015 pionera al Camp de Tarragona i es troba ubicada al carrer de l’Hort de l’Oca en un espai de 1.500 metres quadrats; i la segona, que es troba ubicada al carrer de Pompeu Fabra, en un espai de prop de 560 metres quadrats. El cost d’aquest tercer equipament ha estat de 8.500 euros. 

 

Així és el parc per a gossos a Torredembarra, amb elements per a l'entreteniment de les mascotes. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra