Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Reis d'Orient busquen patges que els ajudin a Torredembarra

Ses Majestats necessiten la col·laboració d'una vintena de persones
Ses Majestats els Reis d'Orient, en la seva arribada a Torredembarra durant la Cavalcada de 2018. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Els Reis d'Orient ja preparen la seva arribada a les cases de milers de nens de Torredembarra, la nit del proper 5 de gener de 2019. Falta poc menys d'un mes i mig per a la nit més màgica de cada any, i Ses Majestats ja han començat els preparatius per a una cita esperada per als més menuts. Així doncs, els Reis d'Orient busquen ara patges reials que els ajudin a realitzar la seva feina durant la llarga tarda del 5 de gener, quan visitaran, com és habitual, Clarà, Baix a Mar i el centre de la Torre.

 

Els Reis d'Orient busquen patges a Torredembarra

És per aquest motiu que els Reis d'Orient s'han posat en contacte amb l'Ajuntament de Torredembarra perquè els ajudin a trobar al voltant d'una vintena de patges reials que els acompanyin durant la Cavalcada del 5 de gener, que enguany cau en dissabte.

 

Tots els interessats, que hauran de ser majors de 14 anys, caldrà que enviïn el seu nom, edat i un telèfon de contacte al correu electrònic cultura@torredembarra.cat. A partir de llavors, els Reis d'Orient es posaran en contacte amb ells per concretar la seva col·laboració.

 

Així serà la Cavalcada de Reis 2019 a Torredembarra

La Cavalcada de Reis 2019 a Torredembarra presenta, doncs, alguna novetat. La principal serà la incorporació de nous elements a la rua, que gaudirà d'una carrossa més: anirà repleta de patges reials, els col·laboradors que, justament, ara busquen Ses Majestats. De patges, també n'hi haurà, com és habitual, a les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

A més, per a la tarda de dijous, 3 de gener, està prevista una cavalcada prèvia: una carrossa enviada per Ses Majestats, amb alguns patges reials, circularà des de la plaça de les Monges —de Mossèn Joaquim Boronat— fins la del Castell, on recolliran les darreres cartes de la canalla de la Torre per entregar-les als Reis. En els pròxims dies es desvelaran els horaris de les activitats de Nadal a Torredembarra, entre elles les de la vigília de Reis.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris