Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

El PDECat i Unió: «El govern de Torredembarra ha venut fum amb la pisicina»

Els dos regidors neoconvergents lamenten «tenir raó»
Anna Magrinyà adverteix el govern local de l'incompliment dels terminis en el ple d'octubre. | Cedida

 

El PDECat i Unió de Torredembarra carrega durament contra l'equip de govern pel projecte de cobriment de la segona piscina municipal. Aquest dimecres transcendia que, finalment, no es podrà destinar el romanent de l'exercici 2017 a aquesta obra, tal com el govern pretenia. El PDECat i Unió ja havia advertit que els terminis amb què partia el projecte eren «arriscats» i ara lamenten «tenir raó». El ple d'aquest dijous a la tarda votarà, tal com indica la llei, destinar els diners del romanent a amortitzar crèdit.

 

El PDECat i Unió: «El govern ha venut fum»

Els regidors Anna Magrinyà i Joel Navas han recriminat al govern el fet d'haver presentat el projecte com a finançable amb el romanent i que, finalment, no ha estat així quan el mateix PDECat i Unió ja ho advertia. «El govern d'ERC, PSC i ABG ha venut fum i ha jugat amb les expectatives dels ciutadans, tot i que sabien que no arribarien a temps». Magrinyà i Navas han lamentat «tenir raó, ja que, al Ple del mes d'octubre, ja vam qualificar d'arriscada —per no dir impossible— la decisió de destinar els diners del romanent de tresoreria a cobrir la piscina, per la manca de temps que ja es preveia».

 

Acusen el govern de «manca de planificació»

Els dos regidors del PDECat i Unió han tornat a assenyalar, una vegada més, «la manca de planificació i de consens del govern». A més, han acusat d'aquest fet l'alcalde Eduard Rovira com a màxim culpable d'aquesta situació. «Amb l’afany d’acabar el mandat amb una obra important, com a mínim iniciada, han posat un caramel a la boca dels torrencs i ara el treuen de mala manera», han dit Magrinyà i Navas

 

«Si ho haguessin planificat com tocava, el cobriment de la piscina es podia haver iniciat i no ens hauríem endeutat més», ha manifestat el PDECat i Unió, que ha apuntat que el govern podria haver destinat els diners «a l'Escorxador o a la remodelació de l'antiga N-340». «Aquesta ja és la modificació de crèdit número 34 de l'any. És una falta de rigor insultant», han reblat.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris