Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tallada la C-14 a Alcover per un accident entre un camió i una furgoneta

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

PDECat i Unió critiquen la «mala planificació» del govern torrenc per cobrir la piscina

Ataquen el govern per prendre la decisió «sense consens»
Anna Magrinyà i Joel Navas, regidors del PDECat i Unió a Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

El grup municipal del PDECat i Unió a l'Ajuntament de Torredembarra, que formen Anna Magrinyà i Joel Navas, ha criticat durament la manera com el govern de Torredembarra ha pres la decisió de cobrir la segona piscina municipal. Per a Magrinyà i Navas, la decisió, que s'ha anunciat que es finançarà amb el romanent de tresoreria de 2017, s'ha caracteritzat per «la manca de planificació, de gestió i de voluntat de consens» del govern de la Torre.

 

Cobrir la piscina amb el romanent de 2017, «una decisió arriscada»

Per al PDECat i Unió, la decisió presa a la tardor de cobrir la segona piscina és «arriscada». Consideren que «sense tenir encara resolt el procediment per adjudicar el contracte de la redacció del projecte, que l'empresa haurà d'entregar en dos mesos, estan preveient que tindran iniciat el procediment per cobrir la piscina abans del 31 de desembre».

 

«Creiem que aquesta és una previsió molt arriscada i que, si no s'arriba a temps, o bé incompliran amb la Llei d'Hisendes Locals o bé 1.332.000 € es destinaran íntegrament a amortitzar crèdit», han apuntat els dos edils neoconvergents.

 

El PDECat i Unió acusa el govern de «mala planificació» i «constant menyspreu»

Des del PDECat i Unió creuen que la decisió deixa entreveure una «mala planificació». «Ja sabien, des del mes de març, l'import que disposaven del romanent de Tresoreria i ara, a l'octubre, prenen aquesta decisió sense marge ni alternativa», han criticat.

 

El grup municipal d'Anna Magrinyà i Joel Navas ha dit clarament que estan d'acord amb la necessitat de cobrir la piscina, però insisteixen en què «la decisió l'han pres en solitari, sense cap mena de consens amb els grups de l'oposició. És un constant menyspreu». «Aquests projectes estratègics haurien de ser fruit del consens perquè puguin tenir continuïtat governi qui governi», afegeixen des del PDECat i Unió.

 

Finalment, han acabat retraient que «el govern ha deixat de banda el projecte de l'Escorxador i ampliar la remodelació de l'antiga N-340, juntament amb la subvenció del Ministeri, que també eren una necessitat de futur i havien estat proposats per l'oposició, però que no els han contemplat».

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris