Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Nou asfaltat al carrer de Pere Badia de Torredembarra per acabar les obres

Els treballs encaren el darrer mes de la seva execució
Les obres acabaran, segons els terminis previstos, el proper 5 de desembre. | Gerard Recasens

 

Les obres del carrer de Pere Badia culminaran amb un nou asfaltat per a aquesta via segons ha pogut saber BaixGaiàDiari.cat. Tot i que no estava previst en el projecte inicial de les obres de reordenació urbanística d'aquest carrer, que es van endegar fa tot just dos mesos —el 5 de setembre—, ara el govern local ha decidit rematar aquest rentat de cara de Pere Badia amb un nou asfaltat, que es durà a terme entre el 5 de desembre —quan acaben les obres— i l'inici de la campanya de Nadal.

 

Nou asfaltat per al carrer de Pere Badia de Torredembarra

Les obres de Pere Badia, que afecten la totalitat del carrer —des de la plaça de Mossèn Joaquim Boronat fins al carrer dels Garrofers— ja encaren el final. Van iniciar-se el 5 de setembre, fa dos mesos, i han d'acabar, segons el termini fixat, el proper 5 de desembre, d'aquí a un mes.

 

El compromís del govern és que el carrer es trobi ja amb les obres acabades durant la campanya de Nadal, quan el carrer estrenarà nous llums, que seran uniformes de la plaça de la Vila fins al carrer dels Garrofers per «visibilitzar l'extensió de l'eix comercial».

 

Ara, a més, a partir del 5 de desembre es duran a terme els treballs per asfaltar el carrer. El regidor de Via Pública, Valeriano Pino (PSC), ha avançat que aquesta tasca es farà «dins del marge que sempre hem dit, abans de la campanya de Nadal». La idea d'asfaltar el carrer la va tancar fa uns dies el govern municipal després de comprovar amb la informació de l'empresa adjudicatària que el ritme de les obres s'adapta a la previsió de finalització el 5 de desembre.

 

La pluja no afecta el 'timing' de l'obra

Les darreres setmanes, diversos episodis de pluja han plantejat més dificultats de les previstes en el desenvolupament de les obres. Malgrat això, però, Pino ha assegurat que «l'empresa ens segueix garantint que acabarà el 5 de desembre i que la pluja només ha afectat el 'timing' de les fases de l'obra, però no pas el de la seva finalització».

 

D'aquesta forma, amb el nou asfaltat, s'haurà renovat íntegrament el carrer: les voreres són noves i guanyen en amplitud i també s'ha renovat l'enllumenat. Un cop acabades les tasques de pavimentació i enrajolament, que estan encarant la recta final en aquestes dates, en els darrers quinze dies d'obres es preveu que es realitzin les feines d'acabat, que inclouen la instal·lació d'arbres i de mobiliari urbà.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris