EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Perilloses maniobres de dos cotxes per reincorporar-se a l'AP-7 i evitar les cues a Torredembarra

La Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda ha publicat un vídeo a les xarxes socials, denunciant aquestes actuacions
Captura d'un fragment del vídeo, on es veu el cotxe vermell en contra direcció per reincoporar-se a l'AP-7. | Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda

 

 

La Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda va compartir aquest diumenge a les xarxes socials un vídeo en el qual dos cotxes realitzaven una perillosa maniobra en la sortida de l'AP-7 a la rotonda d'accés a l'N-340 de Torredembarra. Els vehicles en qüestió sortien de l'AP-7 pel carril de desacceleració cap al peatge, però en veure retencions i cues a les barreres, van girar cua fent marxa enrere i anant contra direcció, respectivament, pel carril d'accés des de l'AP-7.

 

 

El primer cotxe, de color vermell, va realitzar diverses maniobres, interposant-se en el camí d'altres vehicles que circulaven correctament, fins a circular en contra direcció, mentre que el segon, de color blanc, es va desplaçar fent marxa enrere fins a arribar de nou a l'autopista, on després d'alguns moments esperant es va incorporar de nou a la circulació.

 

Altres vechicles també fan intent d'anar marxa enrere, però acaben seguint cap al peatge. El vídeo dura poc més de dos minuts i en ell es poden observar les actuacions dels cotxes, que sembla que són habituals.

 

Mobilitzacions demanant la reobertura

Aquest diumenge, la Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda va celebrar el 24è dia de mobilitzacions, demanant que la rotonda es reobri al trànsit. Fa gairebé un any i mig, l’Estat va instal·lar unes barreres, estil New Jersey, per desviar els vehicles i evitar embussos, coincidint amb l’entrada en vigor de la prohibició dels camions per seguir circulant per l’N-340 i obligant-los a entrar a l’autopista.

 

 

Imatge de la protesta d'aquest diumenge de la Plataforma Baix Gaià Reobrint Rotonda. | Twitter @reobrintrotonda

 

Això va despertar les crítiques dels municipis veïns, que per accedir a Torredembarra han de fer un recorregut suplementari de 2,2 quilòmetres. Els afectats demanen solucions, principalment que es treguin les barreres i es torni a la situació anterior. Asseguren que la sinistralitat ha augmentat.

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià