Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

El detingut per l’assassinat de Laura Luelmo confessa el crim

NOVETATS

El CF Reus només ha pagat onze dels dotze futbolistes que van denunciar

Pili Romero es tornarà a presentar a l'alcaldia per Units per Creixell

És regidora de l'Ajuntament de Creixell des de l'any 2003
Pili Romero tornarà a ser la cap de llista d'Units per Creixell. | Gerard Recasens

 

Units per Creixell es tornarà a presentar en solitari a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. Pili Romero tornarà a ser la cap de llista d'aquesta formació indepedent després d'haver-se presentat ja com a alcaldable als darrers comicis locals. Romero assumeix liderarà de nou aquesta candidatura que li ha permès, en el present mandat, obtenir l'acta de regidora i formar part del govern de coalició liderat per Jordi Llopart (PDECat).

 

Pili Romero, regidora de l'Ajuntament de Creixell des de 2003

La candidata a l'alcaldia per Units per Creixell, Pili Romero, té setze anys d'experiència com a regidora del consistori creixellenc i buscarà formar-ne part en el seu cinquè mandat. Segons ha explicat a BaixGaiàDiari.cat, Units per Creixell ja ha confirmat que es presentarà i que Romero en serà la cap de llista. «Treballem en una candidatura molt diversa, amb persones de totes les edats i amb creixellencs disposats a treballar pel poble», ha explicat Pili Romero.

 

La formació independent també té clar que no es presentarà en coalició amb cap altra formació, després que a les eleccions de 2007 i 2011 anés de la mà del PP. Romero va ser regidora independent del PP en el mandat 2003-2007, i del PP-Units per Creixell entre 2007 i 2015. A les darreres eleccions ja va encapçalar la llista d'Units per Creixell, que concorria també sota el paraigua de la Federació d'Independents de Catalunya (FIC) —com ja havien fet a les eleccions de 1999 i el 2003.

 

Pili Romero, al govern de Creixell en el mandat actual

La regidora d'Units per Creixell, Pili Romero, es va integrar al govern de la localitat, a principis de mandat. L'alcalde Jordi Llopart el liderava, en un equip format per CiU, ERC i la Units per Creixell-FIC. Escassos mesos després, però, els republicans abandonaven el govern i CiU (ara, PDECat) i Units per Creixell —quatre edils en total— han compartit les responsabilitats del govern en la resta del mandat.

 

Amb Llopart d'alcalde, Pili Romero com a primera tinent d'alcalde i els regidors neoconvergents Sílvia Farrero i Francesc Sentís; Romero ha assumit les responsabilitats d'Ensenyament, Festes, Benestar Social, Tercera Edat, Promoció de la Dona i Atenció als Animals.

Comentaris