Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pili Romero es tornarà a presentar a l'alcaldia per Units per Creixell

És regidora de l'Ajuntament de Creixell des de l'any 2003
Pili Romero tornarà a ser la cap de llista d'Units per Creixell. | Gerard Recasens

 

Units per Creixell es tornarà a presentar en solitari a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. Pili Romero tornarà a ser la cap de llista d'aquesta formació indepedent després d'haver-se presentat ja com a alcaldable als darrers comicis locals. Romero assumeix liderarà de nou aquesta candidatura que li ha permès, en el present mandat, obtenir l'acta de regidora i formar part del govern de coalició liderat per Jordi Llopart (PDECat).

 

Pili Romero, regidora de l'Ajuntament de Creixell des de 2003

La candidata a l'alcaldia per Units per Creixell, Pili Romero, té setze anys d'experiència com a regidora del consistori creixellenc i buscarà formar-ne part en el seu cinquè mandat. Segons ha explicat a BaixGaiàDiari.cat, Units per Creixell ja ha confirmat que es presentarà i que Romero en serà la cap de llista. «Treballem en una candidatura molt diversa, amb persones de totes les edats i amb creixellencs disposats a treballar pel poble», ha explicat Pili Romero.

 

La formació independent també té clar que no es presentarà en coalició amb cap altra formació, després que a les eleccions de 2007 i 2011 anés de la mà del PP. Romero va ser regidora independent del PP en el mandat 2003-2007, i del PP-Units per Creixell entre 2007 i 2015. A les darreres eleccions ja va encapçalar la llista d'Units per Creixell, que concorria també sota el paraigua de la Federació d'Independents de Catalunya (FIC) —com ja havien fet a les eleccions de 1999 i el 2003.

 

Pili Romero, al govern de Creixell en el mandat actual

La regidora d'Units per Creixell, Pili Romero, es va integrar al govern de la localitat, a principis de mandat. L'alcalde Jordi Llopart el liderava, en un equip format per CiU, ERC i la Units per Creixell-FIC. Escassos mesos després, però, els republicans abandonaven el govern i CiU (ara, PDECat) i Units per Creixell —quatre edils en total— han compartit les responsabilitats del govern en la resta del mandat.

 

Amb Llopart d'alcalde, Pili Romero com a primera tinent d'alcalde i els regidors neoconvergents Sílvia Farrero i Francesc Sentís; Romero ha assumit les responsabilitats d'Ensenyament, Festes, Benestar Social, Tercera Edat, Promoció de la Dona i Atenció als Animals.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris