Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Apareixen pintades amenaçadores «per Al·là» al port de Roda de Berà

Un dels locals del port ho ha denunciat a les xarxes socials
Les pintades amenaçadores que han aparegut a la zona del Port de Roda de Berà. | Cedida

 

Aquest dijous, 18 d'octubre, a primera hora del matí, han aparegut a les dependències del port esportiu de Roda de Berà diverses pintades amenaçadores. Escrites amb esprai vermell, a diversos punts del port rodenc es poden llegir amenaces com ara «Ho pagaràs ja, segurata» o bé «per Al·là i el meu germà». Són dues de les pintades que han aparegut tot just al cartell de l'entrada que anuncia l'accés al port esportiu de Roda de Berà.

 

Una altra de les pintades amenaçadores que s'han pogut veure aquest matí a la zona. | Cedida

 

Pintades amenaçadores «per Al·là»

La pintada amenaçadora «per Al·là» és una de les que ha cridat més l'atenció entre els usuaris de les xarxes socials, i és que aquest dijous al matí s'han difós diverses fotografies d'aquest acte vandàlic a la zona portuària de Roda de Berà. La pàgina de Facebook d'un dels establiments del port esportiu ha penjat més d'una desena de fotografies, en què s'observa, a més de l'al·lusió a Al·là i la deduïble amenaça a un treballador de seguretat, atacs contra aquest local.

 

En algunes imatges, es pot veure com apareixen butaques de la terrassa del local totalment tallades, estripant-ne els tapissos, i fins i tot, en alguna altra fotografia, apareixen pintades a aquestes butaques amb el mateix esprai vermell amb què estan fetes les pintades, cosa que relaciona directament aquests dos actes vandàlics.

 

D'aquesta manera, doncs, durant tot el matí i el migdia d'aquest dijous, dia 18 d'octubre, ja han estat molts els rodencs usuaris habituals de les xarxes socials que han pogut veure, molt sorpresos, els atacs que s'han produït en les darrers hores a les instal·lacions del port esportiu de Roda de Berà i en aquest establiment. Molts d'ells han compartit la publicació a través de les xarxes socials i han deixat comentaris mostrant el seu profund rebuig a aquests atacs i a les pintades amenaçadores. 

 

Algunes de les butaques d'un local de la zona han aparegut estripades després de patir un atac. | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris