Roda de Berà estrena un pis d’emergència social

L'immoble es troba totalment equipat i l'obra social La Caixa ha aportat 3.000 euros
Una imatge de l'estrena del pis per a emergència social de Roda de Berà, obert aquesta setmana, i que han visitat l'alcalde Virgili i la regidora Ferré. | BaixGaiàDiari.cat

 

L’Ajuntament de Roda de Berà ja disposa d’un pis d’emergència social totalment equipat per poder allotjar temporalment famílies que es trobin en situació d’urgència social i vulnerabilitat. El pis també està adreçat a persones o bé a famílies en situació de violència de gènere que hagin hagut d’abandonar el seu domicili davant el possible perill, seguint el conveni signat entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès.

 

L'obra social La Caixa ha col·laborat en la compra del pis

Aquest dimecres, 30 de gener, al migdia, l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat per Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona; per Teresa Ferré, regidora d’Acció Social; i per Josep Maria Crespo, director de l’oficina local de CaixaBank, van fer una visita al pis que ha entrat en funcionament.

 

L’Obra Social la Caixa ha contribuït amb una aportació de 3.000 euros els quals han estat destinats a la compra d’electrodomèstics, mobiliari i estris de primera necessitat per equipar el pis.

 

Un pis de 70 metres quadrats per a qualsevol família «que ho necessiti de forma puntual»

Així, gràcies a aquesta aportació i a la partida pressupostària destinada per l’Ajuntament, el pis, de 70 metres quadrats, «està preparat perquè qualsevol família que ho necessiti de forma puntual, previ informe de Serveis Social, hi entri a viure», va assegurar la regidora Teresa Ferré. Els tècnics de l’àrea d’Acció Social seran els encarregats de gestionar els habitatges i de cedir-los en cas necessari.

 

Tot i que aquest és el primer pis d'aquestes característiques que es posa en funcionament a Roda, el govern municipal, tenint en compte la necessitat de moltes famílies de Roda de Berà, compta amb una partida de 150.000 euros que serà destinada en breu a l’adquisició de dos pisos més d’aquestes característiques tot i que en punts diferents del municipi.

 

Potser et pot interessar

La Policia Local de Roda de Berà recapta 1.320 euros contra el càncer infantil

Mor un home en un accident laboral a Roda de Berà