Torna el Pleniluni Circus als carrers de Torredembarra

La setzena edició del festival se celebrarà els dies 2, 3 i 4 d'agost
La plaça Catalunya de Torredembarra | delCamp.cat

 

Per setzè any consecutiu, el Pleniluni Circus envairà els carrers de Torredembarra, que s'ompliran de circ i espectacles durant els dies 2, 3 i 4 d'agost.

 

El festival, organitzat per la Regidoria de Turisme torrenca i la Cia Passabarret, comptarà amb diverses activitats aptes per a tots els públics que, com cada any, busquen la combinació d’espectacles nous, diferents i sorprenents.

 

Programació Pleniluni Circus 2018

Dijous 2 d’agost

19.00 h Itinerant ‘Terrabastall de circ’.

A l’Eix comercial, els músics de Xarop de Canya surten al carrer presentant un espectacle de circ mòbil molt engrescador. No us els podeu perdre!

20.00 h Espectacle ‘El Sorprenent Dave Wonderthing’.

A la plaça Mn. Joaquim Boronat, Capitán Maravilla Productions presenta l’espectacle de màgia i pallassos sorprenent que no us deixarà igual.

Músics de Xarop de Canya | Cedida

 

Divendres 3 d’agost

18.30 h Tallers de circ.

Als jardins de la Casona, al costat de l'Oficina de Turisme de Torredembarra.

20.00 h: Espectacle ‘2D2’.

Al passeig marítim, davant l'Oficina de Turisme, presenten un espectacle que fusiona la comèdia de la vida i el circ contemporani en estat pur amb números d'habilitat, jocs de pallassos i la inevitable participació del públic.

Panettone Brothers | Cedida

 

Dissabte 4 d'agost

20.00 h: Espectacle ‘Absurdities’.

A la plaça de Valls Ivern, al costat Biblioplatja, Mortadelo & Manzani són dos pallassos excèntrics, apassionats de la música, les acrobàcies i moltes més coses que recorden del circ on treballaven. Arriben carregats d'objectes i d'instruments que els porten a situacions d'allò més absurdes.

22.00 h: Espectacle de circ ‘Rar’.

A Cal Bofill Cia. Balusca ens presenta dos personatges foscos i malcarats que conviuen en un món destruït per mentides. La recerca per sobreviure els portarà a descobrir que hi ha vida més enllà del seu univers binari. Un espectacle de circ amb molta personalitat, sense text, amb imatges emotives i impressionants.