Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Policia Local de Roda de Berà lliura 60 felicitacions i medalles per celebrar el seu patró

Dues de les felicitacions les van atorgar per desig de la ciutadania
La plantilla de la Policia Local de Roda de Berà amb l'alcalde Pere Virgili i el cap de policia, Joan Pie. | cedida

 

La Policia Local de Roda de Berà va celebrar aquest dimarts, 2 d'octubre, el seu patró dels Sants Àngels Custodis. Així, els comandaments i agents de la policia, acompanyats de les autoritats polítiques i policials, de representants d'altres cossos de seguretat i dels seus familiars i amics, van celebrar la seva diada amb el lliurament de medalles i felicitacions.

 

L'acte va començar a dos quarts de dotze del migdia, quan l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i el cap de la Policia Local, Joan Pie, van passar revista a la formació de la plantilla formada pel sergent, els caporals, els agents i també el personal administratiu. Tot el personal anava vestit de gala per l'ocasió. 

 

A continuació, Joan Pie va fer els agraïments a totes les persones presents a l'acte i va reconèixer la tasca de les 32 persones que treballen a la plantilla policial. Beatriz Ortuño va presentar l'acte i va anomenar els agents i comandaments reconeguts per actuacions concretes que mereixen distinció. Les distincions van ser atorgades per desig dels ciutadans de Roda de Berà, pel cap de Policia o bé per l'Alcaldia. 

 

Els encarregats de lliurar-les van ser l'alcalde Pere Virgili; Joan Carles de la Monja, director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona; Begoña Curto, sotsdirectora general de coordinació de la policia local de Catalunya; Frederic Royuela, regidor de Governació de l'Ajuntament; Vicenç Lleonard, cap de l'ABP dels Mossos d'Esquadra del Tarragonès; Carlos Yubero, comissari en cap provincial de la Policia Nacional a Tarragona; i el mateix Joan Pie.

 

Es van lliurar 60 medalles i felicitacions. | cedida

 

 

60 felicitacions pel treball i els anys de servei a l'administració

Així, es van lliurar 60 felicitacions, 2 de les quals atorgades pels ciutadans, que havien enviat a l'Ajuntament una carta destacant alguna actuació determinada dels agents; 31 atorgades pel cap de la Policia Local i 27 per l'Alcaldia. Les felicitacions es van lliurar als membres de la Policia Local de Roda de Berà i a membres d'altres cossos policials per actuacions conjuntes.

 

Es van lliurar a membres de la unitat de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra, del grup d'estrangeria de la Policia Nacional de Tarragona, del grup fiscal de la Guàrdia Civil del Vendrell, al grup de Proximitat de la unitat de seguretat ciutadana del cos de Mossos del Tarragonès; al grup FURA de la unitat de seguretat ciutadana de Mossos; a l'àrea regional ARRO del cos de Mossos; al grup d'expulsions i repatriacions del cos de la Policia Nacional de Tarragona; així com a l'associació de voluntaris de Protecció Civil de Roda de Berà.

 

Pel que fa a les medalles, Juan Antonio Hernández va rebre la medalla a la dedicació categoria d'or pels seus 30 anys treballant en l'administració. També la va rebre Antonio Fernández en categoria d'argent. Finalment, el sergent en cap del grup fiscal del cos de la Guàrdia Civil de la caserna del Vendrell, Juan Antonio Sepúlveda, va rebre una medalla al treball per acumulació de felicitacions.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris