EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Cau un premi de 40.000 euros de l'Euromillones a Torredembarra

La butlleta es va vendre al bar la Prenda de Baix a Mar
Una butlleta de l'Euromillones, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

 

Cop de sort a Torredembarra —i, més concretament, a Baix a Mar, el barri marítim de la localitat. Un afortunat s'ha endut un premi de 40.824 euros en encertar una combinació de cinc números del sorteig de l'Euromillones celebrat el passat dimarts, dia 2 d'abril. La butlleta es va vendre al bar La Prenda, situat al carrer de la Indústria de la localitat, i a la porta de l'establiment ja s'hi pot trobar el cartell que acredita que va vendre aquest gran premi.

 

El client del bar La Prenda de Baix a Mar va clavar la combinació de cinc números

Així doncs, l'afortunat client del bar La Prenda va fer fortuna en encertar la combinació dels números 2, 9, 16, 26 i 36, que li han permès guanyar aquests 40.000 euros. La combinació la van encertar un total de cinc persones arreu d'Europa; mentre que a l'Estat hi va haver una altra butlleta premiada, a banda de la que es va vendre a Baix a Mar.

 

Aquest és el premi més gros que va donar l'Euromillones d'aquest dimarts, 2 d'abril. Es tracta d'un premi de tercera categoria, perquè els de primera i segona no van tenir encertants. Aquests dos darrers consisteixen a clavar la combinació de cinc números i, a més, encertar també dues i una estrella, respectivament.

 

El darrer precedent de fortuna a Torredembarra, a l'octubre i de Loteria Nacional

La sort ja va visitar fa uns mesos la Torre, si bé val a dir que no ho va fer amb una xifra tan quantiosa com els 40.824 euros que ha repartit La Prenda. El darrer precedent, però, el trobem al mes d'octubre, quan la Loteria Nacional va agraciar el número 46580 amb el segon premi, és a dir, amb 120.000 euros per a cada sèrie i, per tant, amb 12.000 euros per a cadascun dels dècims venuts.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris