Presó per a l'agressor d'un turista holandès al Roc de Sant Gaietà

La víctima va haver de romandre ingressada durant dos dies a l'Hospital del Vendrell
L'agressor del turista holandès ja ha ingressat a presó | ACN

 

 

La Policia Local de Roda de Berà va detenir el passat dissabte 27 de juliol l'autor d'una presumpta agressió produïda el 21 de juliol al barri pescador del Roc de Sant Gaietà. El detingut hauria atacat violentament un turista holandès que gaudia de les seves vacances, que fruit de les contusions i ferides va haver de ser ingressat a l'Hospital Comarcal del Vendrell durant dos dies. Arran dels fets, l'autor ha ingressat a presó.

 

La víctima va romandre ingressada dos dies a l'Hospital del Vendrell

Els fets van succeir el passat diumenge 21 de juliol al voltant de les nou del vespre, quan la Policia Local de Roda va rebre un avís del telèfon d'emergències 112 que alertava que s'havia produït una agressió al Roc de Sant Gaietà. Una dotació de la policia municipal es va desplaçar fins al lloc dels fets i, un cop atesa la víctima pels serveis mèdics d'urgència, va ser evacuada al Centre d'Atenció Primària de Torredembarra. Poc després, però, va ser traslladada a l'Hospital Comarcal del Vendrell, on va romandre ingressada 48 hores. 

  

Les investigacions dels dies posteriors van permetre a la Policia Local, el passat 27 de juliol a la matinada, localitzar i detenir el presumpte agressor, que va ser lliurat als Mossos d'Esquadra. Posteriorment, va passar a disposició judicial, on va declarar i va ser enviat a presó. Mentrestant, la víctima ja va poder tornar al seu país.

 

Dos lladres van intentar robar a la deixalleria municipal de Roda de Berà | Google Maps

 

La policia deté dos individus acusats de robatori a la deixalleria de Roda

La mateixa Policia Local de Roda va haver d'actuar en un altre cas delictiu, en aquest cas el 23 de juliol. Arran de l'avís d'un veí que va observar dos invidus a l'interior de la deixalleria, la Policia s'hi va desplaçar i va enxampar ambdós lladres a l'interior carregant material en el seu cotxe. Amb aquestes evidències, van procedir a identificar i detenir aquestes dues persones, que després van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris