Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Roda en Comú engega el procés de primàries per trobar candidat a l'alcaldia

L'alcaldable serà proclamat en un acte el 24 de novembre
Un grup de militants de Roda en Comú, a l'ofrena floral del passat 11 de setembre a Roda de Berà. | Cedida

 

Roda en Comú, la candidatura en què confluiran ICV-EUiA i Podem per a les eleccions municipals a Roda de Berà, ja ha començat a treballar amb la mirada posada als comicis que se celebraran el proper 26 de maig de 2019. Tot just acaben d'endegar un procés d'eleccions primàries per tal d'escollir la persona que serà el seu candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals. Quan culmini aquest procés, l'alcaldable serà procalamat el proper 24 de novembre.

 

Primàries a Roda en Comú per escollir el seu candidat a l'alcaldia

D'aquesta manera, fins el proper dissabte, 17 de novembre, es podran recollir els avals per ser candidat a les primàries de Roda en Comú. Per a poder-hi optar, caldrà recollir les signatures de vuit militants de la formació que s'hi hagin inscrit, com a molt tard, fins aquest dissabte, 10 de novembre.

 

En cas que hi hagi diverses persones candidates, el proper divendres, 23 de novembre, es faran les eleccions primàries a partir de les vuit de la tarda al Casal Les Monges de Roda de Berà. Si només hi ha una persona amb els avals suficients de la militància, quedarà automàticament escollida alcaldable.

 

En tots dos casos, el candidat a l'alcaldia de Roda de Berà per Roda en Comú quedarà proclamat i presentat públicament en un acte que se celebrarà el proper dissabte, 24 de novembre, que serà, alhora, la presentació de la nova marca electoral de confluència d'Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Podem.

 

Roda en Comú va néixer fa escasses setmanes. L'actual regidora d'ICV-EUiA Encarna Ramírez, militant d'EUiA, ostenta el càrrec de coordinadora. L'acompanyen Antonio Raya i Conchi García (EUiA) i Jimmy Zárate i Mercè Rojas (Podem).

 

«Roda en Comú escolta», una sèrie d'assemblees de veïns

En paral·lel al seu procés d'eleccions primàries, Roda en Comú activarà en les properes setmanes un cicle d'assemblees obertes a tots els veïns de Roda de Berà sota el paraigua de «Roda en Comú escolta». A la cita s'hi conviden tots els rodencs que hi vulguin assistir amb propostes de tota mena perquè siguin incloses al programa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris