ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Ara Altafulla presenta els sis primers candidats de la seva llista

Al voltant d'un centenar de persones van assistir a la presentació del partit
Cinc dels sis primers candidats de la llista d'Ara Altafulla i, al centre, la candidata a l'alcaldia, Natàlia Sanz. | Cedida

 

Al voltant d'un centenar de persones van ser aquest diumenge, 3 de febrer, al migdia, a la presentació en públic d'Ara Altafulla, la nova formació municipalista que es presentarà a les eleccions locals del proper 26 de maig a Altafulla. Fa unes setmanes ja es va anunciar que l'empresària i ex secretaria de l'ATECA, Natàlia Sanz, lideraria la candidatura. En l'acte d'aquest diumenge, però, Ara Altafulla va avançar els noms de sis primers noms de la llista i va exposar els eixos principals del seu programa.

 

Els sis primers llocs de la llista d'Ara Altafulla per a les eleccions municipals 2019

D'aquesta manera, doncs, la formació municipalista va avançar quins serien els sis primers candidats de la seva llista a les eleccions municipals del 26 de maig, acompanyant la candidata a l'alcaldia, Natàlia Sanz, escollida fa unes setmanes. Aquesta serà la capçalera de la candidatura d'Ara Altafulla:

1. Natàlia Sanz

2. Olga Cusidó

3. Fernando Olmos

4. José Luis Rodríguez

5. Sol Lillo

6. Aitana Drudis

 

Un discurs basat en la presa de decisions «des d'Altafulla i no pas des de fora»

Ara Altafulla va presentar-se públicament aquest diumenge i també va exposar les línies mestres de la ideologia del partit. La seva cap de llista als propers comicis locals, Natàlia Sanz, n'ha resumit les principals idees en declaracions a BaixGaiàDiari.cat. «Remarquem que som un grup municipalista, que pren les decisions per Altafulla des d'Altafulla: ningú de fora ens ha de venir a dir què hem de fer aquí», subratlla Sanz.

 

«Cal tornar a lluitar per Altafulla i recuperar la identitat de poble», diu a aquest mitjà, i destaca com a idees principals «revitalitzar la situació del comerç durant tot l'any» i «aconseguir desestacionalitzar la temporada turística i comercial». Finalment, Sanz vol «implicar més la gent jove i la gent gran a Altafulla». En les properes setmanes, la formació programarà actes, que s'aniran intensificant a mesura que s'aproximi la campanya electoral.

 

També et pot interessar

Natàlia Sanz, escollida alcaldable per Ara Altafulla

Neix Ara Altafulla, que es presentarà a les eleccions municipals 2019