Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les protestes pel CAP de Torredembarra arriben dijous al ple

La sessió ordinària d'aquest mes d'octubre es preveu tranquil·la
Una de les protestes que s'han viscut en els darrers mesos a les portes del CAP de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Les protestes per la «precarietat» al CAP de Torredembarra seran un dels principals focus d'atenció aquest dijous, 18 d'octubre, en la sessió ordinària mensual del ple municipal a la vila. Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Torredembarra, a excepció de la CUP, signen una moció en nom del col·lectiu que reclama «solucions» contra la situació actual de l'ambulatori torrenc.

 

En el text, que s'aprovarà al plenari de dijous, els grups demanen a la Xarxa Santa Tecla que atengui les demandes dels treballadors, dona suport als reclams de la Plataforma d'Afectats i sol·liciten a la Generalitat de Catalunya un augment de la partida dels pressupostos de 2019 destinada al servei que es presta en aquest centre.

 

Segons ha explicat la mateixa Plataforma a aquest mitjà, diversos activistes membres d'aquest col·lectiu seran dijous al saló de plens de l'Ajuntament de Torredembarra per tal de seguir de ben a prop el debat al voltant de la moció que presenten set dels vuit grups municipals presents al plenari.

 

El ple d'octubre a l'Ajuntament de Torredembarra es preveu breu

Amb l'ordre del dia en mà, el cert és que el proper ple a l'Ajuntament de Torredembarra —convocat per aquest dijous a les sis de la tarda— es preveu breu —a l'espera, és clar, de possibles qüestions sobrevingudes. La moció per les reclamacions del centre d'atenció primària (CAP) centrarà bona part de les atencions. Just abans se'n debatrà una altra, presentada pel PSC, que reclamarà «accedir als habitatges amb preus de lloguer justos i estables».

 

Els punts de caràcter més tècnic passaran per la designació de lletrat i procurador per a un contenciós administratiu interposat contra el consistori, una modificació de crèdit —per cobrir la piscina—, l'aprovació de diverses actes prèvies i una dació de compte.

 

Segons ha explicat el govern de Torredembarra en les darreres setmanes, però, aquest no serà l'únic plenari que se celebrarà aquest octubre. Tot sembla indicar que, abans que acabi el mes, se'n convocarà un segon, de caràcter extraordinari, per aprovar les ordenances fiscals per a l'exercici 2019.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris