ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El PSC de Torredembarra demana al ministre Ábalos «celeritat» en la construcció de la nova estació

Vale Pino, alcaldable socialista al municipi, li ho va transmetre en una trobada de partit celebrada ahir diumenge a Tarragona
L'alcaldable del PSC a Torredembarra, Vale Pino, amb el ministre Ábalos | PSC Camp de Tarragona

 

 

Vale Pino, cap de llista del PSC de Torredembarra a les pròximes eleccions municipals, ha demanat al ministre de Foment, José Luis Ábalos, «màxima celeritat» en la construcció de la nova estació de tren al municipi.

 

Durant l’acte de presentació dels candidats socialistes als comicis municipals del maig, celebrat ahir diumenge 10 de febrer a Tarragona, Pino va transmetre al ministre les diverses problemàtiques que pateix Torredembarra en l’àmbit ferroviari.

 

 

 

Torredembarra, «víctima dels incompliments del PP»

«Cal recordar que Torredembarra és víctima manifesta dels incompliments del govern del PP. Tots recordem com el 2014 l’executiu de Rajoy es va comprometre solemnement a construir una nova estació a Torredembarra i a dur a terme els treballs de millora i d’endreçament de les instal·lacions que es trobaven en un estat realment molt lamentable», va explicar Pino.

 

«Doncs bé, malgrat que van jurar que farien l’estació el 2014, quatre anys després, quan van quedar fora del govern, la nova estació continuava als llimbs, perduda en algun calaix de promeses pendents del Ministeri de Foment. Hem explicat tot això al ministre Ábalos i li hem demanat que la nova estació es pugui construir com més aviat millor».

 

 

La nova estació és un «clam unànime de la ciutadania»

L’alcaldable del PSC a Torredembarra també va recordar que «l’estació no dóna servei a una petita comunitat d’usuaris, sinó que és una de les que registra un nombre més gran de viatgers a tota la província. Segons les nostres dades, fins a trenta trens diaris, en cada direcció, transiten per la nostra estació. De fet, la construcció de la nova estació és un clam pràcticament unànime de tota la ciutadania torrenca», va reblar.

 

Vale Pino també va explicar al ministre Ábalos «les mobilitzacions periòdiques i permanents en defensa d’una estació digna» que s’han fet a Torredembarra en els últims anys, «inclosa una manifestació multitudinària el 2014». Pino, a més, va recordar que l’estació del municipi dóna servei a molts veïns dels pobles propers, com ara la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià o la Nou, entre d’altres.

 

«Si sóc elegit alcalde a les eleccions del mes de maig, em deixaré la pell per aconseguir que tinguem una estació digna, dimensionada a les necessitats de torrencs i torrenques. Torredembarra vol una estació capaç de donar servei a les necessitats reals del nostre poble. Aquesta ha estat sempre la convicció dels socialistes i això és el que sempre defensarem, al marge de si estem a l’oposició o bé tenim responsabilitats de govern», va explicar Pino.

 

 

També et pot interessar: