Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Rovira, Navas i Pino: els polítics favorits per oficiar bodes a Torredembarra

En l'actual mandat s'han celebrat 30 casaments a l'Ajuntament
Una imatge del darrer casament que va oficiar el regidor socialista Vale Pino, fa pocs dies. | Cedida

 

D'obligacions, els regidors de Torredembarra, en tenen moltes. Resoldre el dia a dia, elaborar i complir el pressupost, gestionar problemes, planificar inversions, fiscalitzar el govern... però la política municipal també té vessants amables i més planeres. Els nostres representants municipals també tenen la facultat de poder unir parelles en matrimoni. Casar és, probablement, una de les tasques més satisfactòries que poden fer els regidors de Torredembarra i al llarg del mandat, l'Ajuntament ha acollit diverses bodes.

 

Per ser precisos, qui té la competència de poder casar és l'alcalde, que pot, això sí, delegar-la en qualsevol dels altres membres de la corporació municipal. Sigui per gust, per coneixença de la parella o per ajustos d'agenda, aquest mandat, fins a una desena de regidors de Torredembarra han oficiat matrimonis. Fora de l'Ajuntament, també en pot celebrar la jutgessa de pau o el jutge encarregat del registre civil.

 

Deu regidors han oficiat matrimonis aquest mandat

En els tres anys i tres mesos que portem del mandat actual, deu dels disset regidors que componen l'Ajuntament de Torredembarra han tingut ocasió d'oficiar casaments. N'hi ha hagut, en tot aquest període, una trentena, i el darrer va ser tot just el passat cap de setmana.

 

L'edil preferit per als casoris de l'Ajuntament de Torredembarra és qui en té directament la competència, és a dir, l'alcalde Eduard Rovira (ERC). Dels 30 casaments del mandat, n'ha oficiat 10. De prop, però, el segueix un regidor que pràcticament ja hi té la mà trencada: Joel Navas (PDECat i Unió) ja ha casat set parelles en el que va de mandat municipal.

 

Qui completa el podi és Vale Pino (PSC), amb quatre bodes —l'última, el passat divendres—, seguit de molt a prop de Lluís Suñé (ABG), que ja n'ha oficiat tres. Un total de sis regidors més han celebrat un matrimoni, mentre que n'hi ha set que encara no han tingut l'honor de casar ningú.

 

El rànquing de casaments oficiats pels regidors de Torredembarra

Dels deu regidors que han oficiat casaments, cinc són del govern i cinc de l'oposició. Només dos grups municipals no han oficiat cap matrimoni: la CUP i el PP. I a banda de Sacristan i Gómez, dos caps de llista més no han fet cap boda: Toni Cruz (Cs) i Jordi Solé (PSC). Així doncs, la llista amb el nombre de casaments oficiats pels disset regidors de l'Ajuntament de Torredembarra és aquesta:

—Eduard Rovira (ERC): 10

—Joel Navas (PDECat i Unió): 7

—Vale Pino (PSC): 4

—Lluís Suñé (ABG): 3

—Núria Batet (ERC): 1

—Josep Maria Guasch (ERC): 1

—Juan Carlos Hurtado (Cs): 1

—Javier Ramírez (Cs): 1

—Anna Magrinyà (PDECat i Unió): 1

—Rosa Maria Guasch (Avui Democràcia): 1

—Raúl García (ERC): 0

—Toni Cruz (Cs): 0

—Jordi Solé (PSC): 0

—José García (PSC): 0

—Clara Solivellas (ABG): 0

—Toni Sacristan (CUP): 0

—Núria Gómez (PP): 0

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris