Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

El DNI es podrà tramitar a Torredembarra un dia al mes

Cal demanar cita prèvia a la Policia Local de Torredembarra
Imatge d'arxiu de l'oficina de renovació del DNI, un tràmit que es podrà dur a terme des de Torredembarra un cop al mes. | Policia Nacional

 

El tràmit de renovar o d'expedir un Document Nacional d'Identitat (DNI) es podrà realitzar des de les properes setmanes des de Torredembarra —això sí, només un dia al mes. Es reprèn d'aquesta manera la tramitació mòbil del DNI que ja havia estat implantada, fa mesos, a la vila. La regidoria de Governació, que comanda el socialista José García, ha informat que, una vegada al mes, l'equip del DNI mòbil de Tarragona es desplaçarà fins a Torredembarra per tal d'efectuar el tràmit del DNI per a les persones que resideixin a la vila.

 

Un dia al mes, doncs, el tràmit es podrà resoldre a la planta baixa de l'Ajuntament de Torredembarra, entre les nou del matí i les dotze del migdia. Per tal d'aconseguir hora, cal demanar cita prèvia i adreçar-se a la Policia Local de Torredembarra, en horari de matins, de vuit a dues. Això es pot fer personalment o trucant al telèfon 977 64 60 05.

 

Què cal portar per renovar el DNI a Torredembarra?

Tothom que vulgui realitzar el tràmit de renovar-se el DNI ho ha de fer en els darrers sis mesos de vigència del darrer carnet. Cal assistir personalment a la renovació de manera obligatòria i dur el DNI anterior. També serà necessària una fotografia recent en color de la persona en qüestió, de mida 32 per 26 mil·límetres. A més, en cas que la persona hagi canviat de domicili de manera recent, caldrà que que porti un certificat o un volant d'empadronament. 

 

A més, cal tenir en compte que en cas que variïn les dades de filiació a la seguretat social caldrà d'un certificat del registre civil. Finalment, quan el titular del DNI sigui una persona menor de catorze anys o amb la capacitat judicialment complementada, serà necessària la presència de la persona que en tingui designada la pàtria potestat o la tutela, en cada cas. Qualsevol dubte, es pot consultar per les vies de contacte habituals amb el Ministeri de l'Interior espanyol, l'encarregat de l'expedició dels DNI.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris