Robatori amb força en un xalet entre Roda de Berà i el Vendrell

Els fets es van produir el passat divendres a la nit
Els Mossos estan investigant aquest robatori. | Mossos d'Esquadra

 

Aquest divendres, 19 de juliol, a la nit, un xalet situat a la urbanització Coto del Rey va patir un robatori amb força. La zona es troba en terme municipal del Vendrell, però el cert és que la urbanització es troba enganxada a Berà Mar i altres zones de població de Roda de Berà.

 

S'emporten joies i material electrònic de valor

Un dels propietaris de la casa ha explicat a BaixGaiàDiari.cat que els fets es van produir la nit de divendres, dia 19 de juliol. «Cap a les nou del vespre vam sortir a sopar a casa d'uns familiars», ha relatat l'home, que explica que «en tornar, pels volts de la una de la matinada, ja ens ho vam trobar tot regirat».

 

Com sol ser habitual en aquesta mena de casos, els propietaris es van trobar les seves pertinences, com ara la roba i altres objectes, llençats per terra. En un primer cop d'ull, van poder comprovar que els lladres s'havien endut joies dels dos membres de la parella que hi viuen, a més d'objectes electrònics de valor, com ara un ordinador portàtil o una càmera de fotos.

 

Van accedir forçant una finestra aprofitant que la casa era buida

La víctima del robatori es troba convençuda que «els lladres ens havien observat per saber quan estaria buida la casa», i ha explicat que «fins i tot van llençar una pedra a una finestra per comprovar que no sortia ningú i que, per tant, el xalet era buit». Segons denuncia, els lladres van forçar una finestra per accedir a l'interior de l'habitatge. En una inspecció ocular posterior, van trobar-hi empremtes dactilars.

 

Un cop produït el robatori, els veïns van avisar els Mossos d'Esquadra, que van acudir al lloc dels fets en poca estona. Determinades totes les pertinences que havien trobat a faltar, la policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació, que continuarà en els propers dies a fi i efecte d'esbrinar qui hi ha al darrere d'un nou robatori amb força, ara entre Roda de Berà i el Vendrell.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris