ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Els robatoris en habitatges a Altafulla es redueixen a la meitat el 2018

En el cas dels robatoris a vehicles, el descens se situa en el 25%
Imatge d'arxiu d'un robatori en un domicili, que a Altafulla s'han reduït a la meitat en el passat 2018. | Arxiu TarragonaDigital.com

 

Bones notícies pel que fa a la seguretat a Altafulla. Els robatoris que s'han produït en habitatges al llarg de l'any 2018 representen un descens del 47% respecte a les dades que es tenien al tancament de l'any anterior, el 2017. També es redueixen molt els casos de robatori a l'interior de vehicles: el descens és, en aquest cas, d'un 25%.

 

El 85% dels avisos a la Policia Local altafullenca van ser per serveis en seguretat ciutadana

En aquest sentit, els serveis en seguretat ciutadana són els que sumen més actuacions per part de la Policia Local d'Altafulla. Segons les dades fetes públiques aquest dimecres, 6 de febrer, signifiquen un total de 15.440 sortides, és a dir, un 85,48% sobre el total de serveis atesos.

 

Dins d'aquestes més de 15.400 sortides, s’inclouen els serveis de prefectura (2,38%), d’atenció ciutadana i proximitat (3,51%), d’administració (6,05%) i serveis dels caporals (2,57%). En aquesta línia, la Policia Local d’Altafulla va efectuar un total de 18.062 serveis durant tot l’any 2018.

 

En xifres absolutes, aquest 2018 s’han registrat un total de 69 avisos de robatoris i furts, el que significa un 36,90% sobre el total de serveis d’urgència. Dintre d’aquests, també sumen un total de quatre (2,14%) els robatoris amb violència i intimidació, una xifra molt baixa respecte a altres zones de Catalunya.

 

La Junta Local de Seguretat ja va avançar unes dades tranquil·litzadores pel que fa a delictes greus

Cal destacar que en la darrera Junta Local de Seguretat que es va celebrar a Altafulla el passat 31 d’octubre, el consell d’Interior, Miquel Buch, va posar en valor també el descens d’un 6% en els delictes al municipi i l’augment de les detencions en un 33%. El titular d’Interior va destacar «la magnífica col·laboració entre els cossos policials, policia local i Mossos d’Esquadra» en aquest sentit.

 

També et pot interessar

Enderroquen La Torreta d'Altafulla, on es construirà un hotel de luxe

Ara Altafulla presenta els sis primers candidats de la seva llista

Troben cinc cadells de gos abandonats a Altafulla