ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Roda de Berà torna a oferir formació gratuïta per a treballadors en actiu i aturats

El període d'inscripció s'ha iniciat avui dilluns, 11 de febrer | Els curos tindran lloc entre els mesos de març i juny
Els cursos de formació per a aturats i treballadors de l'Ajuntament de Roda de Berà tindran lloc entre març i juny | Ajuntament de Roda de Berà

 

 

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Roda de Berà ha posat en marxa el seu programa de formació continuada per a aturats i treballadors en actiu, una iniciativa que es va iniciar el 2017 i que és «cent per cent subvencionada», expliquen des del consistori.

 

Enguany, els cursos seran quatre, amb un total de 164 hores de formació, finançats totalment pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i impartits per l’empresa Femarec. Les quatre formacions estan pensades per a treballadors en actiu, tot i que dues d’elles també estan destinades a persones en situació d’atur.

 

 

 

Operació de carretons, a partir de l'1 de març

El primer curs que es farà serà «Operació de carretons segons la norma UNE 58451: frontal, retràctil i apilador», de vint-i-quatre hores de durada. El curs tindrà lloc els dies 1, 4 i 7 de març de 9.00 hores a 14.00 hores i de 15.00 hores a 18.00 hores, al municipi de Vila-seca. Aquesta formació està destinada a treballadors en actiu i persones a l’atur.

 

El divendres 1 de març també començarà el curs «Contenció física i emocional: maneig de crisi d’agressivitat», una iniciativa de vint hores de durada i que es desenvoluparà tots els dilluns de 16.00 hores a 20.00 hores, fins al 8 d’abril. La formació, destinada a treballadors en actiu, es farà a l’Escola d’Adults Municipal de Roda de Berà.

 

Recursos humans, nòmines i seguretat social, la formació més completa

Segons l’Ajuntament, la formació més completa d’aquesta edició serà el curs de «Gestió de recursos humans, nòmines i seguretat social», de noranta hores, pensada per a treballadors en actiu i en situació d’atur, i que s’impartirà a l’Escola d’Adults Municipals. Aquest curs tindrà lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 hores a 14.00 hores, i s’iniciarà el pròxim 24 d’abril, l’endemà de Sant Jordi.

 

L’última formació impulsada des de l’Ajuntament de Roda de Berà serà «Lideratge d’equips», destinada a persones en actiu. De 30 hores de durada, aquest curs tindrà lloc tots els dilluns de 16.00 hores a 20.00 hores, des del 29 d’abril i fins al 10 de juny, també a l’Escola d’Adults.

 

Matrícula oberta

Tal com ha informat el consistori, el període de matriculació per a aquestes formacions gratuïtes s’ha posat en marxa avui dilluns, 11 de febrer, a l’Escola d’Adults de Roda de Berà. Els requisits per apuntar-s’hi es poden consultar en aquest enllaç.

 

Curs de manipulació d'aliments el 2 d'abril

D’altra banda i fora de l’oferta formativa de Femarec, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani ofereix un altre curs, en aquest cas, de manipulació d’aliments, que se celebrarà en una sola jornada de quatre hores. La cita serà el 2 d’abril, de 16.00 hores a 20.00 hores, destinat a qualsevol persona més gran de 16 anys, amb un preu de 15 euros.

 

 

Et pot interessar: