Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El govern de Torredembarra vol destinar el romanent de 2017 a cobrir la piscina

La proposta passarà pel ple ordinari d'aquest mes, previst per a dijous 18
La nova piscina de Torredembarra es va inaugurar el 2011, però no es va obrir fins cinc anys després. | Arxiu

 

Si fa unes setmanes s'obria el concurs de la redacció del projecte de la cobertura i la direcció de la primera fase de l'obra de la segona piscina municipal de Torredembarra, el govern local ha fet pública ara la seva proposta sobre com finançar aquesta esperada operació. El tripartit de govern —ERC, PSC i ABG— que lidera Eduard Rovira proposarà, al plenari del proper dijous, 18 d'octubre, que el romanent de tresoreria de 2017 es destini a finançar la coberta de la piscina municipal. S'hi destinaria un total d'1.332.000 euros.

 

El projecte i la direcció de la primera fase de l'obra, a concurs

Aquesta és la proposta, doncs, que el govern sotmetrà a debat i a votació a la sessió plenària de dijous vinent. Amb tot, el passat divendres, 5 d'octubre, es va posar punt final al període de presentació d'ofertes per a la redacció del projecte i la direcció de la primera fase de l'obra.

 

Un total de quatre empreses han presentat les seves candidatures a un concurs que presenta un pressupost de 69.696 euros, amb l'IVA inclòs. Ara tocarà esperar l'adjudicació definitiva. Un cop feta, l'empresa guanyadora disposarà de dos mesos per a realitzar el projecte de cobertura de la piscina.

 

Així doncs, l'empresa seleccionada haurà de projectar la construcció i les instal·lacions, i la primera fase de les obres, que haurà de dirigir, consistiran en la construcció de dos vasos petits més, els tancament i la coberta del recinte dels vasos, i caldrà que incloguin «elements que permetin el descobriment i l'obertura els mesos d'estiu», a més de la climatització de la piscina.

 

L'acabament de la segona piscina municipal de Torredembarra, una odissea

La piscina municipal de Torredembarra, que havia de ser coberta de bon començament, va ser inaugurada tot i estar inacabada el març de 2011. Ara bé, després de l'esclat del cas Torredembarra, el govern del llavors socialista Enric Grangel i l'entrada a l'alcaldia d'Eduard Rovira (ERC), va ser el govern d'aquest darrer el que la va posar en marxa i la va obrir, a finals d'estiu de 2016 després de resoldre diverses mancances. Amb la proposta de destinar-hi el romanent de tresoreria de 2017, ara, es comença a veure la llum al final del túnel d'aquest equipament.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris