GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El sol i la política treuen el cap entre les parades de Sant Jordi a Torredembarra

El centre neuràlgic del Sant Jordi torrenc és, com sempre, a la plaça de les Monges

 

Diumenge hi ha eleccions i aquest dimarts de Sant Jordi això es nota i de valent. També a Torredembarra on no ha fallat cap partit polític a l'hora de muntar paradeta informativa en aquesta diada de tanta vida al carrer. De la CUP a Ciutadans; del PP a Junts per Catalunya o ERC... també formacions locals com Som Alternativa, ABG o Avui Democràcia, i només el PSC se n'ha abstingut, si bé és cert que han obert el seu local, que és just en aquesta plaça.

 

Tots els partits polítics locals han muntat la seva parada informativa a les immediacions de la plaça de les Monges. | Gerard Recasens

Un dia de sol en un Sant Jordi més a la plaça de les Monges

Els estands polítics, doncs, han fet una certa ombra en aquest Sant Jordi que ha començat plujós, però on el sol s'ha anat imposant amb el pas de les hores fins aquest dimarts al migdia. A la Torre, però, tampoc no han faltat les parades de les entitats locals: dels Nois de la Torre a l'Associació de Pessebristes, passant per l'Agrupament Escolta Els Salats o el Centre d'Estudis Sinibald de Mas, han ocupat l'espai central de la plaça de les Monges.

 

Tal com és habitual any rere any, les entitats han ocupat l'espai central de la plaça de les Monges. | Gerard Recasens

 

El carrer adjacent, la unió entre el carrer Nou i el de Pere Badia, ha estat ocupat per llibreries i floristeries i, és clar, pels partits polítics amb regidors de tots els grups municipals a la Torre. Certament, a cinc dies de les eleccions generals; però especialment a un mes i dos dies de les eleccions municipals i a poc més de dotze hores que se'n publiquin les candidatures. A la plaça de les Monges, el bocaorella anava en aquesta direcció.

 

La jornada s'allargarà fins a la nit i es preveu que sigui a partir de mitja tarda i al vespre quan la plaça de les Monges s'ompli de gent per gaudir d'una jornada, un any més, d'allò més especial.

 

També et pot interessar