Setmana de controls policials a motos a Roda de Berà

La campanya es duu a terme fins aquest diumenge, 28 de juliol
La campanya la durà a terme durant la setmana la Policia Local de Roda de Berà. | TarragonaDigital.com

 

Al volant, sigui del vehicle que sigui, cal prendre precaució sempre. Ara bé, aquesta setmana caldrà que estiguin ben atents els conductors de motocicletes que circulin pel terme municipal de Roda de Berà. I és que la Policia Local d'aquest municipi del Baix Gaià posarà en marxa una nova campanya de control dels elements de seguretat i documentació per a conductors i també per a acompanyants que circulin amb motocicleta o ciclomotor.

 

La mesura, que es durà a terme a tot el territori català en diverses dates al llarg d'aquest estiu, té per objectiu combatre la indisciplina viària, tal com fixa, en aquest cas, el Pla de Seguretat de Roda de Berà per a l’any 2019.

 

Els controls, fins aquest diumenge, dia 28 de juliol

D'aquesta manera, doncs, entre aquest dilluns dia 22 i el proper diumenge, 28 de juliol, agents de la Policia Local de Roda de Berà duran a terme diferents controls específics dins la població.

 

En concret, es controlaran els elements de seguretat com l’ús correcte del casc, que el vehicle hagi passat la inspecció tècnica obligatòria, que no hagi patit cap modificació no homologada i el nivell de soroll, així com que es disposi de tota la documentació reglamentària. També es controlarà la velocitat i la forma de conducció.