Tallat el subministrament d'aigua a diverses zones de Roda de Berà

Els talls poden durar fins al migdia
Imatge d'arxiu d'un usuari omplint d'aigua un got. | TarragonaDigital.com

 

Problemes de subministrament d'aigua a diverses zones de Roda de Berà aquest dimarts, 23 de juliol. En un missatge difós a través de les xarxes socials oficials, l'Ajuntamenrt d'aquest municipi ha informat que, al llarg d'aquest matí, el pas de l'aigua corrent es pot veure interromput a la zona del centre de Roda de Berà, i també a a una part de l'Eixample.

 

En concret, en aquesta darrera zona, l'Ajuntament informa de talls d'aigua als carrers de París, de Berlín, de Lisboa, de Londres i de Roma, entre d'altres. Segons el consistori rodenc, l'hora límit estimada dels talls, que es poden produir des de les vuit del matí, és la una del migdia.

 

Setmana de controls a Roda de Berà

En un altre ordre ben diferent de coses, Roda de Berà serà aquesta setmana objecte d'una campanya de control de motocicletes per part de la Policia Local del municipi. Així, es posarà en marxa una nova campanya de control dels elements de seguretat i documentació per a conductors i també per a acompanyants que circulin amb motocicleta o ciclomotor.

 

La mesura, que es durà a terme a tot el territori català en diverses dates al llarg d'aquest estiu, té per objectiu combatre la indisciplina viària, tal com fixa, en aquest cas, el Pla de Seguretat de Roda de Berà per a l’any 2019. D'aquesta manera, doncs, entre aquest dilluns dia 22 i el proper diumenge, 28 de juliol, agents de la Policia Local de Roda de Berà duran a terme diferents controls específics dins la població.

 

En concret, es controlaran els elements de seguretat com l’ús correcte del casc, que el vehicle hagi passat la inspecció tècnica obligatòria, que no hagi patit cap modificació no homologada i el nivell de soroll, així com que es disposi de tota la documentació reglamentària. També es controlarà la velocitat i la forma de conducció.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris