Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tallada la connexió del passeig de la Sort a l'antiga N-340 a Torredembarra

Durant aquesta setmana s'estaran fent reparacions a la canonada general
Una imatge d'arxiu d'un dels trams de l'antiga N-340 al seu pas per la Torre. | Gerard Recasens

 

Des d'aquest dilluns, 7 de gener, i durant aproximadament dos dies, un dels accessos des de Torredembarra fins a l'antiga carretera N-340 quedarà tallat. Es tracta del darrer tram del passeig de la Sort, entre la cantonada amb el carrer de Tarragona i el mateix enllaç a l'antiga carretera nacional.

 

Sorea, l'empresa adjudicatària del servei de l'aigua a Torredembarra, ha de fer una aparatosa obra a la canonada general de l'aigua, que obligarà a tallar aquest tram que enllaça el centre de la vila amb el traçat de l'antiga N-340. S'espera que, si no sorgeixen problemes imprevistos, les obres s'allarguin uns dos dies.

 

La parada del bus per anar a Tarragona i el Vendrell canviarà de lloc aquests dies

Es tracta, doncs, d'uns treballs importants per al subministrament d'aigua a la Torre, però que són de curta durada. Malgrat això, es produirà aquest tall que també afectarà de ple el servei de bus, que actualment presta l'empresa Autocars del Penedès SL, de línia regular cap a Tarragona i el Vendrell. Diàriament, són centenars les persones que fan servir aquest servei de transport públic.

 

Així doncs, la parada que habitualment es troba al passeig de la Sort —i que en les pròximes setmanes es traslladarà definitivament tot just a l'enllaç amb l'antiga N-340—, canviarà la seva ubicació. Els usuaris del bus hauran d'anar a agafar-lo al carrer de l'Onze de Setembre, a l'alçada del CAP de Torredembarra. Es preveu que la parada retorni al punt habitual en el darrer tram d'aquesta mateixa setmana.

 

L'Ajuntament de Torredembarra alerta els veïns pels possibles problemes de mobilitat

Des del seu compte oficial de Twitter, l'Ajuntament de Torredembarra ha volgut alertar els veïns sobre aquesta incidència que els afectarà els propers dos dies.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris