Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Reestablerta la circulació a la carretera T-211 a la Nou de Gaià

La circulació ha quedat tallada als voltants de les sis del matí
Tallen la carretera T-211 per una esllavissada | Google Maps

 

Una esllavissada ha provocat que la carretera T-211 quedi tallada aquest matí. Així doncs, aquest fet dins del terme municipal de la Nou de Gaià, ha fet que ambdós sentits de la marxa quedin inutilitzats i s'està donant pas alternatiu perquè s'estan realitzant tasques de neteja a la via, segons informa el Servei Català de Trànsit. A les 13.08 del migdia, ha estat quan s'ha normalitzat la situació al cent per cent.

 

Una esllavissada a la T-211 provoca una circulació amb congestió

Als voltants de dos quarts de sis d'aquesta matinada de dimarts, 4 de setembre, una esllavissada ha provocat que quedés tallada la carretera T-211, al municipi de la Nou de Gaià, concretament, entre els punts quilomètrics 6 i 7 d'aquesta via.

 

Per aquest motiu, no ha estat fins a un quart de deu del matí, que s'ha començat a donar pas alternatiu, per la mateixa via, en quedar un carril obert al trànsit. Segons ha informat Trànsit al TarragonaDigital, el servei de manteniment de carreteres està realitzant la neteja de la via perquè recuperi la normalitat. 

 

Normalitzada la situació a la T-211

Després de les esllavissades a la carretera T-211, al seu pas pel terme municipal de la Nou de Gaià, la situació ja està normalitzada, segons informa Trànsit. Així doncs, passada la una del migdia, ha estat quan s'ha reobert la carretera, després de gairebé cinc hores amb un únic carril utilitzable. Tanmateix, l'incident ha començat a les 5.29 hores de la matinada i ha durat fins a les 13.08 del migdia, és a dir, gairebé vuit hores.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris