Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La caiguda d'un arbre pel vent obliga a tancar el cementiri de Torredembarra

La piscina municipal tampoc preveu obrir les seves portes aquest dijous
Una imatge de l'arbre que ha caigut a causa de la ventada aquest dijous, 24 de gener, al cementiri municipal. | Cedida

 

ACTUALITZACIÓ 25/01/2019

El xiprer caigut al cementiri de Torredembarra ja ha estat retirat per part de la brigada municipal, de manera que, des d'aquest divendres a la tarda, el recinte tornarà a estar obert en l'horari habitual: de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores i de 15.30 a 18.00 hores; els dissabtes, de 15.00 a 18.00 hores; i els diumenges i festius, de 10.00 a 13.00 hores.

 

NOTÍCIA 24/01/2019

El cementiri municipal de Torredembarra tancarà les seves portes, almenys, durant la jornada d'aquest dijous, 24 de gener. El motiu ha estat la caiguda d'un arbre de grans dimensions —un dels xiprers que hi ha a les instal·lacions— a causa de la forta ventada que estan vivint durant el dia d'avui les comarques de Tarragona.

 

Afortunadament, la caiguda d'aquest xiprer, que s'ha produït a mig matí d'aquest dijous, no ha provocat cap dany personal ni tampoc ha causat desperfectes als nínxols ubicats en aquesta zona del cementiri. Ara, però, comencen els treballs per poder retirar les restes de l'arbre. Mentre durin, el cementiri estarà tancat al públic i la previsió, hores d'ara, és que no obri, almenys, fins aquest divendres, 25 de gener.

 

Tancada també la piscina municipal de Torredembarra

La forta ventada ha tingut conseqüències en un altre dels equipaments públics de la Torre: la pisicina municipal. A causa del fort temporal de vent i per raons de seguretat, la instal·lació manté tancades les seves portes aquest dijous, tal com s'ha anunciat a través de les xarxes socials:

 

 

En motiu, doncs, de la forta ventada, la piscina no tindrà activitat fins a nou avís, tal com indica la piulada de la regidoria d'Esport de l'Ajuntament de la Torre.

 

Dues actuacions més a causa del vent a Torredembarra

Al llarg del matí, el vent ha deixat algunes incidències menors al terme municipal de la Torre. Així, la brigada municipal ha hagut d'actuar al carrer de Joan Güell, just entre l'església de Sant Pere Apòstol i la Torre de la Vila, per retirar la branca d'un arbre que havia caigut.

 

A més, a les obres que s'estan fent al pont que uneix Baix a Mar amb el carrer dels Pescadors, la policia local ha fet un tancament perimetral al voltant de la zona per evitar el pas de vianants i que els cotxes no hi aparquin durant el temporal de vent per precaució.

 

També et pot interessar

Tota la informació del temps

Tot Catalunya en alerta per fort vent aquest dijous amb sol i fred

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris