Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba la 4a Festa de l'Esport de Torredembarra

Els clubs i entitats del municipi es donen a conèixer en aquesta jornada oberta a la participació de torrencs i forans
Torredembarra acull la 4a Festa de l'Esport | Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra celebrarà la quarta edició de la Festa de l'Esport el diumenge 18 de novembre de les nou del matí a les vuit del vespre a la Zona Esportiva Municipal, després que el passat 28 d'octubre s'hagués de suspendre per la pluja. La jornada, organitzada per la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra, s'espera multitudinària com en les seves edicions anteriors, en què torrencs i forans podran gaudir una vegada més d'exhibicions, tallers i activitats.

 

Tal com ha afirmat el regidor de l'àrea, Raúl García, la jornada és tant una oportunitat perquè les diferents entitats i clubs del municipi es donin a conèixer i mostrin les seves activitats habituals, com una finestra perquè les veïnes i veïns de Torredembarra tinguin l'opció de veure, descobrir i practicar tota mena d'esports, amb la possibilitat de continuar exercint-lo més enllà de la mateixa festa.

 

Esports per a tots els gustos

D'aquesta manera, esports totalment diferents com la boxa, el crossfit, l'equitació, el ciclisme, el karate, el bike trial, el futbol americà, el country, el submarinisme, el fitness, el pentatló, el futbol, la zumba, la natació, el tenis, l'atletisme, el pàdel, el voleibol, escacs o escalada, entre d'altres, es conjuraran en aquesta Festa de l'Esport on de ben segur que ningú es quedarà insatisfet; una àmplia oferta esportiva mostra del gran teixit esportiu que hi ha a la Torre.

 

Com ha novetat destacada d'enguany, el Club d'Atletisme oferirà una exhibició amb atletes federats de la categoria absoluta, entre els quals destaca l'olímpica Berta Castells, el campió de Catalunya i Espanya en disc, Aaron Sola, i l'actual campiona del món d'atletisme de veterans Maria José Carabante.

 

Tot plegat, una jornada completíssima i totalment gratuïta que comptarà també amb els estands dels clubs i de les entitats on s'oferirà servei de bar i food trucks perquè es puguin recuperar forces entre esport i esport. La Festa de l'Esport es clourà amb coca i xocolata per a tots els participants.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris