Una monitoria vigila una nena que escala en un rocòdrom a Torredembarra

Torredembarra busca monitors pel campus de Setmana Santa

Els interessats hauran d'acreditar la titulació i presentar el certificat de delictes sexuals

La nova edició del Campus de Setmana Santa de Torredembarra se celebrarà del dia 6 al 9 d'abril. Per aquesta edició, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarrabusca monitors per a desenvolupar les activitats programades que es duran a terme al Pavelló Sant Jordi.

Els requisits per ser monitor del campus, segons ha informat l'ajuntament, són els de posseir la titulació esportiva mínima legalment necessària, la de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure, i constar en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). L'altre requisit que es demana és el certificat d'acreditació d'absència de delictes de naturalesa sexual. Tothom qui es vulgui inscriure, ho pot fer enviant el currículum a esport@torredembarra.cat

El Campus de Setmana Santa compta amb activitats multiesport

El campus es farà del 6 al 9 d'abril de 2020, i l'horari serà de nou del matí a una del migdia. L'ajuntament ha informat també que qui ho desitgi podrà optar també al servei gratuït d'acollida, que es realitzarà mitja hora abans i després del campus, de dos quarts de nou fins a les nou, i des de la una a dos quarts de dues del migdia.

Les activitats que s'han organitzat són diverses i compten amb circuits de psicomotricitat i equilibri, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, piscina i jocs aquàtics, gimcanes i mini-olimpíades, entre d'altres. També es farà una iniciació als esports col·lectius i d'implement, i al rocòdrom.

Els nens i nenes que es podran apuntar al campus són els nascuts entre el 2006 i el 2016, és a dir, els infants d'entre 4 i 14 anys. El preu és de dotze euros els quatre dies, i a part de poder gaudir de totes les activitats del campus inclou un obsequi a tots els participants del campus, que s'entregarà l'últim dia, on també hi haurà inflables.

Les inscripcions al campus però, encara no estan obertes, a l'espera de poder completar abans l'equip de monitors.


Comentaris