GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra serà la propera parada de la Gira Fricandera

La festa serà el pròxim divendres 13 de juliol dins els actes de la Festa del Quadre de Santa Rosalia
L'aparcament del carrer dels Filadors acollirà la Gira Fricandera en la seva arribada a Torredembarra | Cedida

La Gira Fricandera, del programa «Fricandó Matiner» de RAC 105, arriba aquest pròxim divendres, 13 de juliol, a Torredembarra. Un festival de música que uneix l'humor i el bon rotllo amb diversos DJ, encapçalats per Ernest Codina. Així doncs, dins dels actes de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, es celebrarà aquesta festa a partir de les dotze de la nit a l'aparcament del carrer dels Filadors de la població del Baix Gaià.

Una festa per al públic més jove de Torredembarra

La Festa del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra afegirà aquest any la Gira Fricandera als actes i es tracta d'una festa que ha estat «una demanda dels joves de la població». Així doncs, el Regidor de Joventut de l'Ajuntament torrenc Raúl García, ha explicat que «és una aposta per una nit jove a Torredembarra», motivada per satisfer les demandes d'alguns sectors de la població que no viu tant la festa major.

 

Aquest any, a més de poder gaudir dels concerts que hi haurà, «s'ha fet un nou gir a la festa, amb aquesta nit amb DJ i música moderna», la qual pot apropar més a la festivitat «a un públic més juvenil que no acabava de participar en els actes», explica el regidor. A més, també és una festa per a tothom, ja que «és una música que escoltem a la ràdio quan anem en cotxe» i la Gira Fricandera, a més d'una festa amb música, també hi ha humor i diversos regals. 

 

A més, aquesta festa del programa «Fricandó Matiner» de RAC 105 que se celebra aquest divendres 13 de juliol, s'espera que hi vingui «tot el jovent de Torredembarra i d'arreu del territori tarragoní», conclou Raúl García.

La festa del programa de RAC 105 «Fricandó Matiner», a Torredembarra

El programa despertador de RAC 105 «Fricandó Matiner» és un programa fresc i divertit, el qual compta amb molta participació dels oients. Així doncs, de dilluns a divendres i de 6 a 10 hores del matí, l'Ernest Codina i l'Elisenda Carod presenten aquest programa perquè comencis el dia de bon humor.

 

Després de les parades a Lleida i Reus, la Gira Fricandera arribarà a Torredembarra el pròxim divendres 13 de juliol, a partir de les 12 de la nit. La festa, que tindrà lloc a l'aparcament del carrer dels Filadors, comptarà amb Ernest Codina, presentador del programa «Fricandó Matiner», Hektor Mas i MonDJ, que posaran els grans èxits del moment.