Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torredembarra, en una carta a l'ABC per la pancarta dels presos en una boda

Carmiña Tonijuán signa aquesta missiva, que denuncia el tracte rebut per part de l'alcalde Rovira
La pancarta torna a estar a la façana de l'Ajuntament de Torredembarra | Ajuntament de Torredembarra

 

L'Ajuntament de Torredembarra és protagonista, aquest dilluns, 12 de novembre, d'una de les cartes al director que publica el diari 'ABC'. La signa, des de la mateixa vila, la lectora Carmiña Tonijuán, indignada perquè durant un casament civil al Castell al qual va assistir el passat mes de setembre, no es va retirar de la façana del consistori la pancarta 'Llibertat presos polítics' que hi havia penjada per acord del ple municipal, malgrat haver-ho demanat a l'alcalde, el republicà Eduard Rovira, a través del líder de Ciutadans a la Torre, Toni Cruz.

 

Una carta al director a l'ABC per la pancarta 'Llibertat presos polítics' de Torredembarra

La carta ha estat publicada al diari 'ABC', en paper i disponible a tot l'Estat, aquest dilluns, 12 de novembre. Carmiña Tonijuán explica en la seva carta «Boda y vergüenza» que va quedar «sorpresa de la falta de sensibilitat de l'alcalde que va tacar de manera gratuïta aquell dia d'alegria als contraients». Al casament, oficiat al setembre al Pati del Castell, Tonijuán expressa el seu disgust en veure la pancarta 'Llibertat presos polítics' a la façana.

 

Uns dies abans del casament, sempre segons el relat de la carta, ella mateixa, acompanyant els nuvis, va anar a veure el líder de Ciutadans, Toni Cruz, que «es va avenir a fer de mediador entre nosaltres i Eduard Rovira». Segons el relat, Cruz va demanar en nom de la família a l'alcalde que durant les dues hores de l'enllaç retirés la pancarta.

 

«L'alcalde de Torredembarra, que ho és de tots nosaltres, s'hi va negar rotundament, adduint que era un acord de ple. Això sí, la seva sensibilitat va arribar a la cúspide en afegir que a ell tampoc li agradava que hi hagués presos polítics a la presó», explica Tonijuán a la carta.

 

Un atac final a l'alcalde Eduard Rovira

La carta acaba amb un atac frontal a l'alcalde torrenc. «Vull agrair a Eduard Rovira la seva pèssima amabilitat, humilitat i gestió amb alguns dels seus veïns, als quals no ens representa», diu, i el titlla de «pèssim governant».

 

La carta, publicada a l'ABC però també a altres mitjans d'abast local, s'acompanya al rotatiu de Vocento amb una fotografia de la pancarta, que tot just va ser arrencada i robada la matinada del passat dijous per part d'un grup d'encaputxats. L'Ajuntament ja ha anunciat, però, que en els propers dies en tornarà a penjar una de nova.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris