Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torredembarra es prepara per a la Nit de l'Esport 2018

La cita serà aquest divendres, a les set de la tarda, al pavelló Sant Jordi
Una imatge de l'edició anterior de la Nit de l'Esport de Torredembarra, que es va recuperar amb caràcter biennal el 2016. | BaixGaiàDiari.cat

 

Torredembarra ja es prepara per a la Nit de l'Esport 2018, una gala que tindrà lloc aquest divendres, 30 de novembre. Des de la seva recuperació, ara fa dos anys, es va instaurar el caràcter biennal d'aquesta cita de manera que, aquest 2018 es tornaran a reconèixer els mèrits esportius de persones i equips que són de la Torre o que practiquen a la vila la seva modalitat esportiva. La Nit de l'Esport 2018 se celebrarà a partir de les set de la tarda al pavelló Sant Jordi de Torredembarra.

 

Els guardons esportius l'avantsala de la Nit de l'Esport 2018

La vetllada s'obrirà amb els guardons esportius de Torredembarra, una entrega de premis prèvia a la nit de l'esport, que servirà per reconèixer els equips i esportistes que han guanyat competicions o assolit ascensos de categoria. Un total de 34 equips, 31 entrenadors i 141 esportistes individuals seran homenatjats en aquesta primera part del vespre més esportiu de l'any a Torredembarra.

 

Acte seguit, serà torn per als premis de la Nit de l'Esport 2018. En aquesta fase de la vetllada, es faran públics els reconeixements atorgats pel jurat als esportistes i equips torrencs que es decidissin en la reunió que els seus membres van fer a finals de la setmana passada.

 

Una Nit de l'Esport més femenina que mai

El jurat de la Nit de l'Esport 2018 és el més femení que ha tingut mai aquest esdeveniment, que enguany arriba a la seva dissetena edició. Noms com Bito Fuster, Yoli Pueyo, Estefanía Serrano i Teresa Ortega conformen un jurat que també integren Francesc Joan, Berni Álvarez, Joan Plana, Josep Vives i Raúl García.

 

A més, però, per primera vegada a la Nit de l'Esport les categories es desdoblen per gèneres. D'aquesta forma, si fins ara s'atorgava al premi al 'millor esportista', des d'aquest 2018 hi haurà dos reconeixements: al millor esportista masculí i a la millor esportista femenina.

 

Així doncs, la cita serà aquest divendres, 30 de novembre de 2018, a partir de les set de la tarda al pavelló Sant Jordi. Sota la batuta dels periodistes Quim Pons i Laura Casas, que seran els presentadors de l'acte, s'entregaran els premis que serviran per comprovar, de primera mà, l'estat de gràcia que viu l'esport a la Torre.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris