Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Trenquen 15 cops els panys dels lavabos públics al passeig de Torredembarra

Ja s'han hagut d'invertir uns 750 euros en les reparacions
Una imatge d'un dels panys trencats al lavabo públic del passeig de Torredembarra. | Cedida

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha denunciat aquest dilluns, 24 de setembre, un acte vandàlic que s'esta repetint, ja en moltes ocasions, al passeig marítim de la localitat. Segons expliquen des del consistori torrenc, aquest darrer cap de setmana un grup de persones ha trencat el pany d'un dels lavabos públics situats a la façana marítima de la vila. És la quinzena vegada que es produeix aquest atac, que ha suposat diverses reparacions a un preu d'uns 750 euros. Des de l'Ajuntament han volgut denunciar públicament aquest acte:

 

 

Un atac repetit contra els lavabos públics de Torredembarra

Així doncs, l'acció vandàlica s'ha repetit ja moltíssimes vegades, una quinzena. Aquesta passada primavera, l'Ajuntament va instal·lar al llarg del passeig marítim diversos lavabos públics, que han estat les víctimes d'aquests atacs. La quantitat de diners gastats en les reparacions, sumats al fet que es tracta d'accions vandàliques molt reiterades, han provocat que des de l'Ajuntament de Torredembarra s'hagi fet aquest avís públic amb l'objectiu d'escarnir les persones que l'han dut a terme i que no es tornin a repetir.

 

Tot just el març passat, des de l'Ajuntament ja es va posar en marxa una mesura per alertar no tan sols d'actes vandàlics o destrosses que es puguessin produir al mobiliari urbà, sinó també de mancances. Es tracta de 'Millorem Torredembarra', que es pot trobar a través de Google Play i de l'App Store. Es tracta d'un aplicatiu gratuït que es pot descarregar en Android i iPhone i que permet enviar una fotografia amb el desperfecte en qüestió, geolocalitzar-la i enviar un missatge explicant els detalls de la incidència. La resposta de l'Ajuntament és resoldre el tema i informar l'usuari, via correu electrònic, de tots els passos que es van fent en el procés per solucionar la situació.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris