Troben a Torredembarra una persona gran desapareguda al Vendrell

La Policia Local de la Torre la van localitzar el passat dijous, 12 de juliol
L'home desaparegut va ser trobat a prop del passeig Marítim de Torredembarra | TarragonaDigital.com

 

El passat dijous, 12 de juliol, es va trobar a una persona gran al passeig Marítim de Torredembarra. L'home d'avançada edat havia desaparegut a la localitat del Vendrell aquell mateix dia, ja que la seva família havia posat una denúncia per la seva desaparició.

 

La Policia Local del municipi del Baix Gaià va identificar l'home, després de rebre una trucada d'un dels establiments del carrer torrenc, informant que hi havia deambulant una persona gran que estava desorientada.

Localitzen una persona gran perduda a Torredembarra

Els fets van succeir durant el passat dijous, quan la Policia Local de Torredembarra van rebre una trucada a la central de la policia, on s'informava des d'un establiment proper al passeig Marítim del municipi que hi havia un home gran que semblava perdut.

 

En aquest sentit, alertaven als agents que hi havia una persona gran per la zona. L'home, de 71 anys, estava desorientat i, a més, argumentava que portava tota la tarda sense la seva família. 

 

 

La família havia denunciat la desaparició al Vendrell

Els agents de la Policia Local de Torredembarra, un cop localitzat l'home, van començar a fer les gestions corresponents per saber d'on venia aquesta persona gran. Les investigacions de la policia torrenca els van portar fins a la identificació d'un familiar que havia presentat una denúncia de la seva desaparició al municipi del Vendrell aquell mateix dia.

 

En aquest sentit, la Policia Local del municipi del Baix Gaià, va contactar amb el familiar de la persona assistida. Després d'aquesta actuació, la família es va fer càrrec de la persona gran i, així, es va donar per finalitzat el dispositiu de recerca que s'havia activat el mateix dia per la desaparició de l'home de 71 anys.