Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

La unitat de mediació de la Policia Local torrenca resol el 64% dels casos

Es tracta de les dades de 2018, que encara poden variar fins a final d'any
José García i Miquel Àngel Marchal, en una imatge d'arxiu. | Aleix Figueras

 

La unitat de mediació de la Policia Local de Torredembarra ha resolt aquest 2018 un total de 16 dels 25 casos que se li han plantejat. Són les dades que s'han donat a conèixer aquest dimarts, 6 de novembre, en l'obertura de les terceres Jornades de Mediació Policial que se celebren aquest dimarts i dimecres al vestíbul del teatre municipal de Torredembarra. Dels nou casos restants, un s'ha tancat sense acord i els altres dos encara es troben en procés de resoldre's.

 

La unitat de mediació de la Policia Local de Torredembarra, amb un 64% provisional de casos resolts enguany

En dades, doncs, provisionals, la unitat de mediació policial torrenca ha resolt a aquestes alçades de l'any el 64% dels casos amb què s'ha trobat aquest 2018. L'àrea, que ta està comandada pel caporal Josep Maria Cunillera, i l'acompanyen dos agents més. «Els tràmits molts cops són lents, perquè som un municipi turístic i molta gent hi té segona residència, cosa que ens obliga a fer les reunions en cap de setmana», ha explicat Cunillera, en referència als vuit casos que encara es troben per resoldre.

 

El socialista José García, regidor de Governació, s'ha felicitat per «haver apostat políticament per la unitat de mediació», que permet «arribar a acords entre ciutadans que estalviïn haver de recórrer fins a la justícia». També s'ha congratulat de la feina d'aquesta unitat el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miquel Àngel Marchal, que ha apuntat que «la policia no és només aquell agent que aplica la força, sinó també la intel·ligència» i ha advertit que «cal canviar la cultura policial de la ciutadania en aquest sentit».

 

Les jornades de mediació policial es doblen a dos dies a Torredembarra

Aquest dimarts i dimecres, 6 i 7 de novembre, se celebra a la Torre la jornada de mediació policial, que arriba a la seva tercera edició. La novetat d'enguany és que les cinc ponències que tindran lloc, es faran en dos dies i no en només un, com fins ara. Dimecres, a dos quarts de tres de la tarda, Joan Carles de la Monja, director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, tancarà la jornada amb el regidor García i el sotsinspector cap Marchal.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris