Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Roda de Berà suma els quatre primers cotxes elèctrics a la flota municipal

Es tracta de dos cotxes i dues furgonetes
Imatge d'un vehicle en un punt de recàrrega. | ACN

 

Roda de Berà renova la seva flota municipal i ho fa també fent una aposta pel medi ambient. L'Ajuntament de la vila, que lidera l'alcalde Pere Virgili (CiU), adquirirà properament un total de quatre vehicles elèctrics. Es tracta dels primers cotxes 100% elèctrics que tindrà la flota municipal rodenca.

 

Els quatre primers cotxes elèctrics de l'Ajuntament de Roda de Berà

Aquest total de quatre vehicles seran incorporats a la flota de l’àrea de Serveis Territorials de l'Ajuntament de Roda de Berà. Seran dos vehicles Nissan Combi 5 que aniran destinats a la Brigada Municipal i també dues furgonetes de la marca Nissan per a control de via pública. Tots quatre vehicles compten amb una autonomia de 200 quilòmetres.

 

En tots els casos es tracta de vehicles de càrrega lenta, fet pel qual es podran recarregar a la xarxa elèctrica convencional de l’Ajuntament sense necessitat d’haver d'instal·lar endolls especials. Cadascun d'aquests quatre cotxes consumirà uns 3,6 quilowatts.

 

Segons ha informat l'Ajuntament de Roda de Berà, l'equip de govern local està «molt conscienciat» amb l’estalvi energètic i la cura del medi ambient», i seguint amb els objectius del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible vol aconseguir reduir en més d’un 20% les emissions de diòxid de carboni per a l’any 2020.

  

es vol ampliar de forma gradual la seva flota amb vehicles zero emissions
modalitat de rènting per un període de 4 anys, i la quota mensual inclourà el manteniment i les assegurances dels vehicles

 

A Roda de Berà s'imposen els LED

El del tipus de lluminàries a Roda de Berà és un altre canvi tecnològic que es vol imposar, substituint al carrer les làmpades actuals d’incandescència i de descàrrega per unes amb tecnologia Led, les quals permeten una disminució del consum energètic. Properament es durà a terme també als edificis municipals. D’aquesta manera, en una primera fase, es durà a terme a la casa consistorial, al casino, al pavelló municipal i a l’escola El Cucurull.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris