Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vermut i botifarrada «contra la Hispanitat», divendres a Torredembarra

Els actes es faran a Baix a Mar i a la plaça de les Monges
Imatge d'arxiu d'un acte independentista a la plaça de la Vila de Torredembarra. | Arxiu TarragonaDigital.com

 

El Dia de la Hispanitat se celebra aquest divendres, 12 d'octubre, que serà, doncs, dia festiu com cada any. A Torredembarra, però, la celebració de la festa nacional espanyola ha causat que dos partits independentistes, l'Alternativa Baix Gaià (ABG) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), convoquin un parell d'actes «contra la Hispanitat». No és el primer any que el 12 d'octubre Torredembarra acull actes d'aquestes característiques, i el 2018 no en serà una excepció.

 

Enguany, amb aquests dos actes convocats, les respectives cites seran a Baix a Mar, i en concret a la plaça d'Antoni Roig, i també al centre de la vila, amb l'altre acte convocat a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, altrament coneguda com a plaça de les Monges.

 

Un vermut contra la Hispanitat a Baix a Mar

L'Alternativa Baix Gaià ha convocat el seu acte a Baix a Mar. A partir de les dotze del migdia, a la plaça d'Antoni Roig, celebraran un vermut que, segons el cartell que anuncia aquesta convocatòria, serà «contra la Hispanitat i el genocidi». Amb l'eslògan «Seguim combatent el colonialisme», en referència al desembarcament i posterior conolització d'Espanya a Amèrica, l'ABG també anuncia que el vermut comptarà amb un acompanyament musical especial. Joan Reig, especialment conegut per ser el bateria dels Pets, assumirà el paper de Reig Bord Punxa Discos i oferirà música ballable dels anys 50, 60 i 70.

 

Una botifarrada «contra el feixisme, la Hispanitat i l'imperialisme» a Torredembarra

La convocatòria que organitza la CUP és a dos quarts de tres de la tarda a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, és a dir, a la plaça de les Monges. Ja l'any passat, la Candidatura d'Unitat Popular va muntar un acte similar al carrer Ample, però enguany es trasllada a aquesta també cèntrica plaça torrenca.

 

El cartell que anuncia l'acte també és molt clar: s'hi pot llegir «12 d'octubre: botifarrada contra el feixisme, la Hispanitat i l'imperialisme». Els tiquets, que tenen un preu de sis euros, es poden adquirir al bar Atzur del carrer Ample.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris