Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Podem Altafulla veu «negre» un acord amb Alonso i planteja dialogar amb el PSC

Han fet arribar una nova proposta a Alternativa a mode d'ultimàtum
Fèlix Alonso i Alternativa hauran de valorar la nova proposta de Podem. | TarragonaDigital.com

 

Podem Altafulla veu «negre» un possible acord amb Alternativa, el partit que actualment governa a la vila de la mà del seu líder, l'alcalde Fèlix Alonso. Segons el portaveu local de la formació, José María Hernández, diumenge passat van fer arribar a Alternativa diverses propostes programàtiques.

 

A més, també els van plantejar una nova oferta pel que fa a la llista, el principal punt de desacord entre les dues formacions. «Fa dies que esperem, si diumenge no ens han enviat una resposta o si no ens l'accepten, tancarem les negociacions, per part nostra», explica.

 

La nova proposta de Podem a Alternativa Altafulla

La primera proposta que Podem va plantejar a Alternativa Altafulla va semblar «molt agosarada» a la formació que dirigeix Fèlix Alonso: exigien tots els números parells de la llista. Ara, des del cercle local de Podem fan una segona oferta —la darrera, segons ells. «Acceptem que el primer i segon lloc de la llista siguin per Alternativa, però proposem alternar-nos a partir del tercer: un de cada partit, i també amb paritat de gènere», plantegen, en una proposta que no s'allunya gaire de la primera.

 

Alternativa Altafulla els oferia un lloc a la llista, el número 7 de la seva candidatura, una idea «inacceptable» per a Podem. «No en trauran set!», afirmen, i es queixen que «a sobre ens imposaven que fos dona, i que fos del seu gust polític». Les posicions, doncs, semblen irremeiablement allunyades.

 

Alternativa Altafulla té sobre la taula el nou oferiment de Podem des del passat diumenge, però hores d'ara no ha obtingut resposta. Des de Podem són molt crítics per la «informalitat» d'Alternativa Altafulla i remarquen que si la resposta és negativa o si no arriba abans que acabi la setmana «tancarem les negociacions, per part nostra».

 

Podem vol dialogar amb el PSC

Tot fa pensar, doncs, que no hi haurà aliança entre Alternativa Altafulla i Podem, que ja es prepara per dialogar amb altres formacions. Haurà de ser Podem Catalunya qui autoritzi els propers moviments del cercle local a Altafulla, però el cert és que ja tenen clar el seu full de ruta. «Volem dialogar amb el PSC i de fet ja estem mirant de tancar una data per una primera reunió», asseguren des de Podem. Amb les negociacions amb Alternativa a punt de trencar-se, ara, obren la via socialista.

 

També et pot interessar

Tota la informació de les eleccions municipals 2019 a Altafulla

L'exregidora de l'EINA Eva Martínez serà la número 3 de Junts per Altafulla

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris