Una torrenca indignada pels controls a les entrades del Camp Nou protagonitza un vídeo viral

L'aficionada protesta pel fet que es requisin diversos objectes i exclama «Sit and talk!»

Una seguidora torrenca del Futbol Club Barcelona és la protagonista d'un dels vídeos que va deixar, aquest dimecres 18 de desembre, la jornada de protestes del Tsunami Democràtic i la disputa del clàssic de Lliga al Camp Nou. Les imatges les va enregistrar, a un dels accessos de l'estadi, una càmera de Deportes Cuatro. Podeu recuperar el vídeo fent clic a la imatge inferior:

L'aficionada de Torredembarra, indignada amb la seguretat del Camp Nou

Al vídeo, que ha corregut de valent a través de les xarxes socials, es pot veure com una vigilant de seguretat demana a una aficionada que li obri l'entrepà per comprovar que, dins, no hi duu cap objecte dels que, aquest dimecres, es vigilava que no entressin al Camp Nou. Just al seu darrere hi havia una aficionada culé de Torredembarra, que va reaccionar amb indignació a les mesures de seguretat que veia al seu davant.

«L'entrepà s'ha d'ensenyar? », preguntava, indignada, l'aficionada, just abans d'un primer estirabot. «És increïble!», va exclamar. «Però això què és, és la tornada als anys seixanta?», seguia, indignada, just abans de preguntar a la vigilant si li retiraria la màscara de Leo Messi que havia repartit prèviament el Tsunami Democràtic a fora de l'estadi. Quan la responsable de seguretat del Barça li confirmava que no podria accedir al Camp Nou amb la careta, l'aficionada torrenca va esclatar definitivament.

«Me la prendran, me la prendran! A quin any estem? Déu-n'hi dó!», va dir, dirigint-se a la càmera, que estava gravant el moment. «Señor Sánchez, sit and talk!» va acabar cridant l'aficionada del Barça davant de la càmera de Deportes Cuatro, per mostrar la seva indignació i en defensa de l'eslògan del Tsunami Democràtic. Una veïna de Torredembarra, doncs, protagonista d'un dels vídeos de la jornada.

"💵 L'Ajuntament d'Altafulla dona 22.000 euros en subvencions esportives" "🔴 Torredembarra donarà horts ecològics per a gent en risc d'exclusió social"