Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El vídeo dels versots 2018 del Ball de Diables de Torredembarra

Els van representar, amb el ball parlat, el 4 de setembre a la plaça del Castell

 

Ja fa quinze dies que Torredembarra va deixar enrere Santa Rosalia, la seva Festa Major. Però ha estat aquest dimarts quan, a través de les xarxes socials, el Ball de Diables de la vila ha difós el vídeo complet de la representació del seu ball parlat i dels versots satírics. Es tracta d'un dels actes amb més presència de públic durant la festa torrenca i un dels més esperats del dia 4 de setembre.

 

Els versots 2018 del Ball de Diables de Torredembarra

Sota un sol de justícia, doncs, i en el dia gran de la Festa Major de Torredembarra, el Ball de Diables va oferir un any més el seu ball parlat, que van obrir amb una 'performance' inspirada en el programa d'èxit de l'any: 'Operación Triunfo'. Fins i tot, van fer cantar a l'alcalde Rovira i a diversos regidors una versió torrenca del mític 'Bon dia', dels Pets.

 

Al llarg dels versots es van tractar diverses temàtiques com els Jocs Mediterranis de Tarragona, la situació del seguici popular de Torredembarra o el programa de festa major de Santa Rosalia amb una invectiva dirigida a la regidora de Festes, Núria Batet. L'aparició d'una àvia independentista fent sàtira sobre les mobilitzacions sobiranistes o el joc del mocador entre Josep Maria Guasch i Raúl García per decidir el suposat relleu d'Eduard Rovira van ser alguns dels grans moments de la representació del passat 4 de setembre, que també va comptar amb la imitació del jutge Pablo Llarena i la seva intervenció constant al llarg dels versots.

 

El moment més inesperat, però, es va produir al final, quan cada any el Ball de Diables versiona una cançó de moda relacionada amb l'actualitat. Enguany, el tema escollit va ser el referèndum de l'1 d'octubre i es va desplegar una pancarta amb el text «Jo vaig defensar les escoles, 1-O», que van subjectar desenes de torrencs que es trobaven entre el públic, així com imatges dels setze polítics i líders socials que es troben a la presó o a l'exili. Des d'ara, doncs, ja es pot veure la representació completa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris