El Homrani aplaudeix els projectes socials de la biblioteca de Torredembarra

El titular d'Afers Socials ha visitat la Biblioteca Mestra Maria Antònia
El conseller de Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani, conversa amb una treballadora de la biblioteca. | Gerard Recasens

 

Aquest divendres, 8 de febrer, el conseller de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, ha visitat la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra per conèixer a fons els projectes socials que hi estan relacionats. «La biblioteca de la Torre és un exemple de com, en matèria social, hem de tenir una perspectiva de treball en comunitat», ha dit el conseller.

 

El Homrani ha apluadit «la forma com la biblioteca treballa de la mà amb entitats que protegeixen persones discapacitades, entitats socials com Càritas o altres administracions». «Fer comunitat és la millor manera de fer inclusió social», ha reblat El Homrani, que considera «exportable» el model de la biblioteca Mestra Maria Antònia de la Torre a altres espais del país.

 

El conseller Chakir El Homrani, aquest divendres al Banc Blau de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

El Homrani coneix de prop els projectes socials que es desenvolupen a la bibilioteca de la Torre

Amb la seva visita, Chakir El Homrani ha pogut conèixer els projectes que es duen a terme a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, com ara la col·laboració de l'equipament amb el banc blau, on s'ha assegut una estona per escoltar les reivindicacions d'algunes entitats com ara l'Associació Matinada, per boca de la seva presidenta, Júlia Ramon.

 

Tot seguit, ha pogut conèixer altres tasques que es realitzen a l'equipament de la mà de la seva directora, Ana Merino; la regidora de Cultura, Núria Batet i l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

 

A banda de Rovira i Batet (ERC), a la visita del conseller El Homrani s'hi ha sumat el també republicà Raúl García; Vale Pino i José García (PSC); Lluís Suñé (ABG); Javier Ramírez (Cs) i Rosa Maria Guasch (AD). També hi ha fet acte de presència el diputat socialista al Parlament de Catalunya Carles Castillo.

 

També et pot interessar

Torredembarra estrena un dipòsit d'aigües pluvials al passeig de Miramar

En marxa el nou servei de recollida de la brossa a Torredembarra

Diversos identificats en dos establiments de Torredembarra

Més notícies de la categoria Baix Gaià