Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El far de Torredembarra es podrà visitar pel pont de la Puríssima

S'han programat més d'una vintena de visites guiades
Imatge del far de Torredembarra, un vespre de tardor. | BaixGaiàDiari.cat

 

Un dels atractius turístics més visitats de Torredembarra, el far, es tornarà a obrir en els propers dies per a rebre els visitants que en vulguin conèixer l'interior. Des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra ja s'organitzen les visites guiades que tindran lloc durant els quatre dies del pont de la Puríssima, entre dijous 6 i diumenge 9 de desembre de 2018.

 

De cara a tots quatre dies, ja s'han obert fins a 22 tandes per poder visitar el far de la Torre, que és el darrer construït a l'Estat el segle XX i el que disposa de la torre més elevada de tot Catalunya.

 

Visites al far de Torredembarra pel pont de la Puríssima

Així doncs, els interessats podran visitar el far de Torredembarra en diversos horaris. Dijous, 6 de desembre, coincidint amb el dia de la Constitució, hi haurà visites guiades a les 11.00, a les 11.30, a les 12.00 i a les 12.30 hores al matí, i a les 16.30, a les 17.00 i a les 17.30 hores, a la tarda. Els mateixos horaris es repetiran de cara a dissabte, dia 8 de desembre.

 

Pel que fa a divendres, 7 de desembre, tot i que molts treballadors faran pont, el cert és que es tracta d'una jornada laborable. En aquest sentit, les visites s'han programat només a la tarda: a les 16.30, a les 17.00 i a les 17.30 hores. Finalment, diumenge 9 de desembre es faran cinc visites matinals: a les 11.00, a les 11.30, a les 12.00, a les 12.30 i a les 13.00 hores.

 

Les visites al far de Torredembarra, per tres euros

El cost de l'entrada al far de la Torre en les visites guiades és molt econòmic: és de tres euros. Diversos col·lectius, però, paguen la tarifa reduïda, d'un euro i mig: els menors d'edat, els titulars del Carnet Jove i els majors de 65 anys. Les visites es fan en grups de tan sols set persones, de manera que qui no se la vulgui perdre, haurà d'apuntar-se en un breu termini de temps al web de Turisme Torredembarra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris