Tornen les visites guiades al patrimoni indià de Torredembarra

Es faran els dissabtes fins al 22 d'agost
El claustre de la Fundació Pere Badia va ser construït com a Hospital de Caritat | Aj. Torredembarra

El carrer de Joan Güell, l'Antic Hospital de la Caritat o el carrer d'Antoni Roig. Torredembarra conserva en molts punts de la vila el llegat indià que van deixar aquells que van anar a fer les Amèriques, com ara Joan Güell i Ferré, un dels indians més famosos de Catalunya que va marxar de Torredembarra a Cuba el 1818. En tornar, les fortunes que havien fet els indians es van veure reflectides en construccions d'estil colonial, amb entrades de portals, sostres alts i frondosos jardins.

Ara, la Regidoria de Turisme de Torredembarra ha recuperat per aquest estiu les rutes guiades al patrimoni indià del municipi. Es duran a terme els dissabtes des del 18 de juliol fins al 22 d'agost, excepte el 15 d'agost, i el punt de sortida és la Fundació Pere Badia (carrer de Pere Badia, 2).

Les places per a fer les visites són limitades, així que aquelles persones interessades en fer-la han de reservar cita prèvia a través del web de Turisme Torredembarra. El preu de la visita és de 5 euros els adults i 3 euros els nens de 3 a 12 anys, jubilats, pensionistes, famílies nombroses i famílies monoparentals. El pagament de l'entrada es fa el mateix dia de la visita, en efectiu o targeta. A causa de la situació sanitària actual, és obligatori dur la mascareta posada en tot moment durant la visita guiada.

Els horaris de les rutes guiades pel patrimoni indià de Torredembarra són els següents: 

  • Dissabte 18 de juliol, a las 19.30 h, en català.
  • Dissabte 25 de juliol, a las 19.30 h, en castellà.
  • Dissabte 1 d’agost, a las 19.30 h, en català.
  • Dissabte 8 d’agost, a las 19.30 h, en castellà.
  • Dissabte 22 d’agost, a las 19.30 h, en català.

"Sorpresa: La troballa que ha fet Creixell en unes obres" "Entrades exhaurides: El festival Altacústic comença a sonar amb força a Altafulla"