El Xalet de la Creu d'Altafulla es convertirà en restaurant

Es troba situat al costat del pas de l'antiga N-340 pel terme municipal altafullenc
Una imatge del Xalet de la Creu d'Altafulla, al costat de l'N-340. | BaixGaiàDiari.cat

 

El Xalet de la Creu d'Altafulla, situat a l'entrada del poble venint des de Tarragona al pas de l'antiga N-340, es podria convertir en els propers anys en un restaurant. Aquesta és la nova vida que podrien cobrar l'habitatge i el seu entorn, que es troben en estat de deteriorament a causa de l'abandó que han patit al llarg dels darrers anys. Així ho ha confirmat el seu nou propietari, Jordi Garrofé, aquest dimecres, 23 de gener, en una entrevista concedida a l'emissora municipal de la localitat, Altafulla Ràdio.

 

El Xalet de la Creu podria convertir-se, a llarg termini, en un restaurant

Durant la conversa, el nou propietari ha deixat entreveure que, a curt termini, el Xalet de la Creu serà utilitzat com a habitatge i com a seu d'una de les empreses que gestiona. A llarg, s'entreveu que l'habitatge es podria convertir en un restaurant que aprofiti la seva idiosincràsia per esdevenir un local singular: l'espaiós jardí que l'envolta podria convertir-se en un espai per a bodes, batejos i comunions, o també un punt 'chill out', en funció del caràcter que acabi prenent l'espai.

 

Pel que fa als rumors que sigui una pizzeria 'La Tagliatella' l'empresa que ocupi el Xalet de la Creu, Garrofé ho ha negat malgrat ser un dels franquiciats que gestiona diversos restaurants d'aquesta marca arreu de Catalunya. El restaurant que es podria arriba a ubicar en aquest punt comptaria, doncs, amb un sentit propi. 

 

Per a poder veure fet realitat aquest restaurant, però, caldrà esperar. Segons Altafulla Ràdio, el nou propietari no endegaria el seu projecte fins que no es pugui urbanitzar la totalitat d'aquell sector urbanístic, anomenat de La Cabana, i que representa l'entrada a la vila a través de l'antiga N-340 venint des de Tarragona. El sector de La Cabana es troba en estat d'abandonament tot i tenir alguns dels seus carrers ja urbanitzats, i s'espera que es pugui desencallar en els propers mesos.

 

També et pot interessar

L'exregidora de l'EINA Eva Martínez serà la número 3 de Junts per Altafulla

Jorge Herrero i Joserra Márquez, nous caps de colla dels Castellers d'Altafulla

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris