GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Triplica la taxa d'alcohol permesa en accidentar-se al Vendrell

Els fets han succeït aquesta passada nit
Una conductora triplica la taxa permesa en un control d'alcoholèmia al Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

Ensurt el que s'han endut aquesta nit a l'avinguda Tancat de la Plana del Vendrell. Segons informa la Policia Local del Vendrell, un vehicle s'ha accidentat provocant danys materials en aquesta via pública del municipi del Baix Penedès. 

 

En conseqüència de l'incident, els agents de la policia vendrellenca han realitzat la prova d'alcoholèmia a la conductora del vehicle que s'ha accidentat. En aquest sentit, en fer la prova, la dona ha donat un resultat positiu, triplicant la taxa d'alcohol permesa amb un resultat de 0,89 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

 

Per aquest motiu, la Policia Local del Vendrell ha instruït diligències judicials contra la conductora, ja que es tracta d'un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se supera els 0,60 mg/l, però en aquest cas, en haver-hi un accident, la taxa es rebaixa fins als 0,40 mg/l. Així doncs, el conductor que va conduir sota els efectes de l'alcohol li pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos, a més de la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys.