Un ferit en un accident entre un cotxe i una furgoneta al Vendrell

La policia local ha tallat el carrer d'Abadessa Emma al trànsit
El turisme i la furgoneta que s'han vist involucrats a l'accident. | BP Diari

 

Una persona ha resultat ferida menys greu en un accident que hi ha hagut al carrer d'Abadessa Emma del Vendrell, al barri dels Bulevards. La topada s'ha produït entre un turisme i una furgoneta. De resultes d'això, la furgoneta ha quedat tombada i el cotxe ha quedat amb la part davantera molt malmesa. Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès a la persona que ha quedat ferida, un home, que ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell amb caràcter menys greu.

 

De resultes de l'accident, la Policia Municipal del Vendrell ha tallat el trànsit al carrer d'Abadessa Emma, mentre la grua no retirava els dos vehicles accidentats. Els cotxes que hi passaven eren desviats cap a algun dels carrers laterals. L'accident s'ha produït a les 9.40 hores del matí i, cap a les dotze del migdia, encara s'estava treballant en la retirada dels dos vehicles implicats.

 

Un carrer amb certa perillositat

El carrer d'Abadessa Emma ja ha estat escenari en altres ocasions d'accidents similars. Aquest via, que es va obrir fa pocs anys als Bulevards, connecta la zona escolar del Vendrell amb la carretera de Tarragona, amb el qual és molt usada a les hores punta d'entrada i sortida de les escoles. Durant la resta del dia, els vehicles hi circulen a força velocitat, ja que és una via que està apartada del centre i on no hi ha veïns.

 

Una de les possibles causes d'aquests accidents és el fet que als encreuaments no hi ha pintats els 'STOP' a terra, només hi són amb un senyal, i això en podria fer perdre la visibilitat. De la mateixa manera, tampoc no hi ha passos de vianants, tot i que cal travessar el carrer per anar a agafar la Via Augusta, que recentment l'Ajuntament del Vendrell va potenciar amb uns panells explicatius perquè s'hi anés a passejar.

"Calafell vol una solució per l'escola Vilamar, que fa deu anys que està amb mòduls" "Crit d'alerta al Vendrell, Calafell i Cunit pel perill de saturació a les escoles"